Gryderetter
SPONSORERET indhold

Lækre gryderetter med max 650 kcal pr. person

En gryderet er genial, når der skal varm og sund mad på bordet eller i fryseren op til en travl periode. Få kostekspertens tips til, hvad du kan putte i gryden – alle opskrifter er til fire personer.

Af:: ALT for damerne Foto: Maria Nørregaard
30. jan. 2017 | Mad | ALT for damerne



Prøv 'Gryde med okse og aubergine' 
En lækker, børnevenlig gryderet med en sødlig smag. Du kan servere fuldkornspasta til retten, hvis familien hellere vil have det end ristet rugbrød. Erstat evt. aubergine med porre eller kål.

[600 kcal pr. person]

 

Prøv 'Bøf stroganoff med squash & rosmarin' 

En rigtig vintergryde med både kød og grønt, som mætter og varmer godt. Erstat evt. risen med fintsnittet hvidkål, hvis du prøver at komme af med overflødige kilo.

[600 kcal pr. person]

 

Prøv 'Spicy kyllingegryde'

En lidt stærk gryderet, der er supermættende pga. et højt proteinindhold. En ret, der passer perfekt til dig, der holder den slanke linje eller træner meget.

[400 kcal pr. person] 


SE OGSÅ: Salat med edemamebønner og rejer

 

Prøv 'Lam og bagt græskar med rødløg og feta'

Med denne gryderet får du en optimal sammensætning af protein og grønt. Vil du slanke dig, kan du evt. udelade tortillaen.

[650 kcal pr. person]