Ugens klassiker: Flæskeæggekage
SPONSORERET indhold

Ugens klassiker: Flæskeæggekage

Flæskeæggekagen er en nem og hurtig middagsret. Æggekagen serveres nybagt, direkte fra panden.

07. feb. 2013 | Mad | Hjemmet

Flæskeæggekagen er en nem og hurtig middagsret. Æggekagen serveres nybagt, direkte fra panden.

 

Sildeæggekage

var en yndet spise på mormors tid, specielt hvis man boede i nærheden af et godt røgeri. Til 4-5 personer piskes 8 æg sammen med 8 spsk mælk og 2 spsk mel. Bag æggekagen på panden i gyldent smør. Lige før æggemassen stivner, lægges røgede sildefileter på, mange og tæt sammen. Drys til sidst med fintklippet purløg.

Æggepillesul

er en god resteret, som bla. kendes fra Falster og Lolland. Pillesulen er kogt eller stegt kød eller flæsk, skåret eller pillet i strimler eller stykker. Det vendes i sammenpisket æg og steges på panden til en æggekage.

Flæskeæggekage

Flæskeæggekage