Ugens klassiker: Hønsesalat
SPONSORERET indhold

Ugens klassiker: Hønsesalat

Vi kalder det stadig hønsesalat, selv om det nok er de færreste, der begynder med at koge en høne. I dagens små husholdninger er en udskæring af kylling noget nemmere at gå i gang med.

01. aug. 2013 | Mad | Hjemmet

Vi kalder det stadig hønsesalat, selv om det nok er de færreste, der begynder med at koge en høne. I dagens små husholdninger er en udskæring af kylling noget nemmere at gå i gang med.

Masser af variationer

Brug de råvarer, der er i sæson: Om sommeren er det f.eks. lækkert med halve cherrytomater og frisk basilikum og i foråret godt med fintsnittet (evt. blancheret) spidskål eller friske asparges og dild.

Hønsesalaten kan også smages til med karry eller paprika og tilsættes andre grønsager som blancherede grønne bønner, ærter eller rodfrugter, skåret i mundrette stykker.