SPONSORERET indhold
Lækker cappuccinofromage
Trænger du til en opkvikkende dessert, så prøv denne cappuccinofromage.
4-6 personer
Ingredienser
Cappuccinofromage
4 blade husblas
100 g mørk chokolade
1 dl kahlua
1 spsk. nescafépulver
2 spsk. kogende vand
4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de
små bægre
4 spsk. flormelis
3 dl piskefløde
Pynt:
lidt sigtet flødeskum og kakaopulver
- Udblød husblassen i koldt vand i 10 min.
- Tag husblassen op med det vand, der hænger ved, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Rør kahlua i husblassen. Hak chokoladen fint, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør husblasblandingen i chokoladen. Udrør kaffepulveret i vandet, og rør også det i chokoladen.
- Pisk æggeblommerne cremede med flormelis. Rør chokoladeblanding og æggeblanding sammen. Pisk fløden til skum, og vend det i. Kom fromagen i kaffekopper eller en skål, og stil den tildækket i køleskab 3-4 timer. Pynt med lidt flødeskum og sigtet kakao ved servering.