Lækker cappuccinofromage
SPONSORERET indhold

Lækker cappuccinofromage

×

Din Bedømmelse

Tak for din bedømmelse!

Trænger du til en opkvikkende dessert, så prøv denne cappuccinofromage.

Af: Bente Nissen Lundsgaard Foto: Mikkel Adsbøl
10. mar. 2015 | Opskrift | Hendes Verden
4-6 personer

Ingredienser

Cappuccinofromage
4 blade husblas
100 g mørk chokolade
1 dl kahlua
1 spsk. nescafépulver
2 spsk. kogende vand
4 pasteuriserede æggeblommer, svarer til 2 af de
små bægre
4 spsk. flormelis
3 dl piskefløde
Pynt:
lidt sigtet flødeskum og kakaopulver

  1. Udblød husblassen i koldt vand i 10 min.
  2. Tag husblassen op med det vand, der hænger ved, og smelt den over vandbad eller i mikroovn. Rør kahlua i husblassen. Hak chokoladen fint, og smelt den i mikroovn eller over vandbad. Rør husblasblandingen i chokoladen. Udrør kaffepulveret i vandet, og rør også det i chokoladen.
  3. Pisk æggeblommerne cremede med flormelis. Rør chokoladeblanding og æggeblanding sammen. Pisk fløden til skum, og vend det i. Kom fromagen i kaffekopper eller en skål, og stil den tildækket i køleskab 3-4 timer. Pynt med lidt flødeskum og sigtet kakao ved servering.