Ugens lækkeri: Passionsfrugttærte
SPONSORERET indhold

Ugens lækkeri: Passionsfrugttærte

Bag passionsfrugtens hårde skal åbenbarer sig det saftigste og dejligste frugtkød, og det har vi brugt til denne tærte.

19. aug. 2015 | Mad | Hjemmet

Passionsfrugt har ikke ligefrem ydret med sig. Den minder om en kastanje i overstørrelse og har en brun og læderagtig yderskal, som er dybt rynket i fuldmoden tilstand. Men bag den hårde skal åbenbarer sig det saftigste og dejligste frugtkød, og det har vi brugt til denne tærte. Du finder opskriften nedenfor.

Passionsfrugt kaldes også grenadil. Selv om de små sorte frø i det saftige frugtkød kan virke lidt hårde, spises de med. Vil man nyde frugten naturel, skæres den i halve, og frugtkødet spises med en teske.

Frisk passionsfrugttærte

Frisk passionsfrugttærte