Ugens lækkeri: Skønne picnicboller
Hjemmet

Opskrifter: Ugens lækkeri: Skønne picnicboller - Hjemmet

Ugens lækkeri: Skønne picnicboller

Del på

Boller med kerner er gode at tage med på farten – på skovtur, til stranden eller på rejsen. Spis dem, som de er eller med lidt pålæg. Dejen er koldhævet og kan laves aftenen før.

Af 10.jul.2013 Mad

Boller med kerner er gode at tage med på farten – på skovtur, til stranden eller på rejsen. Spis dem, som de er eller med lidt pålæg. Dejen er koldhævet og kan laves aftenen før.

Tips: Gode ideer til pålæg i sommervarmen er f.eks. tørrede og saltede pølser samt spegepølser, ost og rå grønsager. Alt sammen madvarer, der kan tåle varme.

 

SE OGSÅ: Lækre picnicretter til en middag i det fri

Sunde gryderetter
Del på
Kommentarer (0)

Henter...