Ugens mad: Middag for to
SPONSORERET indhold

Weekendmenuen: Lækker middag for to

Det er marts, det er koldt og det bliver desværre ved et stykke tid endnu. Tænd et lys, og forkæl den du elsker med en weekendmenu, hvor sæsonens skønneste råvarer folder sig ud. Alle opskrifterne er til to personer. Undtagen desserten – den må man nemlig gerne tage flere gange af.

Af:: Pernille Skøjdt Foto: Line Thit Klein
16. mar. 2013 | Mad | ALT for damerne


Minitoast med stenbidderrogn-creme
Få opskriften her


Bagt fisk med stegt fennikel og basilikumolie
Få opskriften her

LÆS OGSÅ: Ugens mad - Spis pandekager til hverdag



Kyllingelår med jordskokker, grønkål og citron
Få opskriften her


Salat med grillet polenta, oliven og peberfrugt
Få opskriften her


Brombær-frangipane med chokolade og vaniljeis
Få opskriften her

LÆS OGSÅ: Ugens mad - Bliv sund og slank med kål