Vores bedste påskeretter: Lammeryg med spinat, jordskokker og pommes Anna
SPONSORERET indhold

Vores bedste påskeretter: Lammeryg med spinat, jordskokker og pommes Anna

Hjemmets madskribent, Katrine klinken, serverer luksusretten lammeryg med dejligt tilbehør som sin bedste påskeret.

10. mar. 2015 | Mad | Hjemmet

Lammeryg er en meget fin steg og derfor også kostbar. Hvert efterår køber jeg et helt dansk lam, der er parteret. Ryggen deles oftest i to, og den ene steg gemmer jeg i fryseren til en festlig og lækker påskemiddag.

       Hjemmets madskribenter giver dig deres bud på de bedste påskeretter. Her får du Katrine Klinkens bedste påskeret, lammeryg med spinat, jordskokker og pommes Anna. VINTIP: Til lammesteg er det godt med en rødvin, f.eks. Syrah fra Rhône i Frankrig, hvor vinen har fået meget sol, men ikke er alt for voldsom til det fine kød. Et andet godt bud er en Rioja eller en Cabernet Sauvignon, f.eks. fra Australien.

Prøv også Christine Bille Nielsens bedste påskeretter:

Kørvelsuppe og toast med marineret laks

Lammeryg med spinat, jordskokker og pommes Anna

Lammeryg med spinat, jordskokker og pommes Anna