Thai-mad
SPONSORERET indhold

Weekendmenu: Hjemmelavet thai-mad

Drøm dig væk til vidunderlige, varme Thailand med 5 lækre retter, som alle de krydrede, det søde og det sprøde element, vi kender fra det asiatiske køkken.

Af:: Pernille Skjødt Foto: Line Thit Klein
15. feb. 2013 | Mad | ALT for damerne

Take-away bliver aldrig det samme igen, når du først har lært hemmelighederne bag de krydrede, sprøde og søde retter fra det thailandske køkken. Det er nemt – og endnu nemmere, hvis du går efter de ægte ingredienser fra thai-supermarkedet. Alle disse opskrifter er til 4 personer, og er perfekte til en kold weekende, som den vi går imøde nu.


                      Sprøde forårsruller med grønt - få opskriften her


                      Kokosmælksuppe med rød karry, kylling og ingefær - få opskriften her

                    
                     Spicy salat med marineret mørbrad, mynte og nødder - få opskriften her


                     Wok med andebryst, nudler og shiitake-svampe - få opskriften her


                      Mangosorbet med ananas-kokossalat - få opskriften her


Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/