Weekendmenu: Hjemmelavet thai-mad
Drøm dig væk til vidunderlige, varme Thailand med 5 lækre retter, som alle de krydrede, det søde og det sprøde element, vi kender fra det asiatiske køkken.
Take-away bliver aldrig det samme igen, når du først har lært hemmelighederne bag de krydrede, sprøde og søde retter fra det thailandske køkken. Det er nemt – og endnu nemmere, hvis du går efter de ægte ingredienser fra thai-supermarkedet. Alle disse opskrifter er til 4 personer, og er perfekte til en kold weekende, som den vi går imøde nu.
Sprøde forårsruller med grønt - få opskriften her
Kokosmælksuppe med rød karry, kylling og ingefær - få opskriften her
Spicy salat med marineret mørbrad, mynte og nødder - få opskriften her
Wok med andebryst, nudler og shiitake-svampe - få opskriften her
Mangosorbet med ananas-kokossalat - få opskriften her
Få mere inspiration til lækker mad på Altfordamerne.dk/opskrifter/