10 idéer til, hvad du skal ønske dig i gave på Valentinsdag.
Foto: PR | 10 idéer til, hvad du skal ønske dig i gave på Valentinsdag.
Eurowoman

13 ting du skal forære dig selv som gave på Valentinsdag

...eller ønske dig i gave af din bedre halvdel, hvis I fejrer Valentinsdag.

Af Eurowoman 11.feb.2016 Mode

Inderst inde
...hvis du skal imponere en mand – eller blot føle dig godt tilpas.

BH, 250 kr., og trusser, 150 kr. Begge fra Cos

LÆS OGSÅ: 7 tegn på at han aldrig bliver den kæreste du drømmer om


Kærligt karbad
Kryb i karbad med din elskede – eller et glas god vin og dit eget udmærkede selskab. Sephora har lanceret en badeserie til lejligheden. Den er fyldt med bløde bobler og fløjlsagtige cremer.

Konfetti til badet, 40 kr., boblebad og showergel, 70 kr., og bodylotion, 80 kr. Alle fra Sephora.


Alle veje fører til Rom
Står Valentinsdag ikke på restaurantbesøg og fletten fingre, så inviter en veninde hjem i sofaen til popcorn og Sarah Jessica Parkers nyeste chick flick. I "All Roads Lead to Rome" spiller hun kvinden Maggie, der sammen med sin teenagerdatter rejser på ferie i Italien. Tilfældigvis render hun på sin ekskæreste, italienske Luca. Se traileren herunder og stream filmen på f.eks. iTunes, Viaplay eller Google Play.


Lige så liderlig som en ged – eller...?
Lad dig ikke forskrække af det noget zoologiske navn. Horny Goat Weed er et kosttilskud med elskovsfremmende urter som ginseng, maca og bispehue. Sidstnævnte blev kendt for at kunne styrke den seksuelle formåen, efter en hyrde opdagede, at hans geder var særdeles aktive efter at have spist urten. Du kan nøjes tage planterne på pilleform, hvis du er ude efter samme effekt.


Horny Goat Weed fra Vitaviva, 120 kaspler for 370 kr.

 
LÆS OGSÅ: Så mange sexpartnere synes vi er acceptabelt
 

Sig det med champagne
Denne gave er måske sjovere at give end at modtage. Champagnehuset Veuve Clicquot inspirerer til nye måder at sige "jeg elsker dig" på. I år kommer husets Valentins-champagne i en gaveæske, hvor du kan indspille din egen personlige talebesked.

Veuve Clicquot Rosés, 499 kr.

You make med blush
Få kinderne til at rødme indtagende med eller uden kærlige kys og flirt. Love Flush Blush-rougepaletten fra Too Faced hjælper dig på vej.

Rouge fra Too Faced, 275 kr.


Chokoladelækkert
Forfør din udkårne med chokolade. F.eks. disse fra Peter Beyer. Ristede mandler dyppet i hvid chokolade, hindbær og lime. Eller spis dem alle sammen selv!

Lovebites fra Peter Beyer, 99 kr.

Når mimosen blomstrer
Perfekt som værtindegave – også når det er dig selv, der har inviteret. Duftlysene fra Copenhagen Candle Lab er lavet af ren og bæredygtig sojavoks og har en blyfri bomuldsvæge. Og hvorfor så tænde dette lys lige præcis på Valentinsdag? Jo, fordi det er i februar, den sarte mimose blomstrer i Sydfrankrig, og det er lige præcis den, lyset dufter af.

Mimosa fra Copenhagen Candle Lab, 229 kr.

Intelligent erotik
Om det skuffer dig eller ej, så er dette ikke en ny roman a la "Fifty Shades of Grey". Det gør ikke Esther Perels bog mindre interessant. I "Erotisk intelligens" udforsker den erfarne terapeut utroskaben, længslen efter det forbudte og evnen til at holde erotikken ved lige i parforholdet. Fejr kærligheden ved at bliver klogere på den.

"Erotisk intelligens", Esther Perels, Gyldendal, 300 kr.

Pas på mit hjerte
Et omvendt hjerte skjuler sig i det elegante smykke fra Georg Jensen. Det er skabt med den tanke, at hjertet altid vil vende rigtigt for den, der bærer det om sin hals. Smykket er en relancering. Det blev oprindeligt designet i 1997 af svenske Vivianna Torun Bülow-Hübe, der er kendt for sine flydende, organiske former. Meget passende har det fået navnet The Hidden Heart.

Halskæde fra Georg Jensen, 1.500 kr.

LÆS OGSÅ: Eksperterne: Her er de 6 vigtigste ingredienser i et velfungerende parforhold

LÆS OGSÅ: Dating: Derfor holdt han op med at skrive

LÆS OGSÅ: Derfor er det blevet sværere at finde kærligheden


Henter...