Trine Andersen
SPONSORERET indhold

Komfort styrer hendes shopping

Indehaveren af boligfirmaet, Ferm Living, elsker både den feminine stil, men også et kantet og edgy look, for at skabe en god kontrast.

Af:: Camilla Larsson Foto: Anitta Behrendt
14. dec. 2011 | Mode | ALT for damerne

Hvilke er dine favoritmærker?
Cacharel, Alexander McQueen, Kokoon, COS. Cacharel fordi det er feminint uden at ”være for meget” og Alexander McQueen fordi det er lækre materialer og rå detaljer. Kokoons silkekjoler og kapper er superlette at hoppe i, COS er god til prisen, og det grafiske look er lige mig. Min veninde har desuden lige startet sit eget tøjfirma – HOFFMAN Copenhagen – og det bliver helt klart også et af mine favoritmærker.

Hvad betyder mode for dig?
Moden er som et visitkort, hvor man kommunikerer med sin omverden gennem sit look og valg af tøj. Jeg interesserer mig for mode, men ikke i det omfang jeg har gjort tidligere. Det hænger nok både sammen med, at jeg er blevet mor og har et travlt arbejdsliv. Det er en blanding af, at jeg har mindre tid til at shoppe, samtidig med jeg ikke længere synes, jeg kan hoppe i hvad som helst. Jeg er også begyndt at gå mere op i om tøj og sko er behageligt at have på, så jeg er blevet lidt mere bekvemt anlagt med årene…

Hvad skiller du dig aldrig af med?
Min klassiske lille hvide Chanel-taske. Den er købt i Barcelona og er en klassiker, som jeg regner med at have hele livet.


Hvem har god stil i dine øjne?
Folk der formår at sammensætte deres outfit på en personlig og anderledes måde (gid jeg selv var bedre til det). Designeren Eleanor Lambert, der døde i 2003 (og blev 100 år gammel) havde fantastisk stil og var en af de første der så ”Fashion Design” som en kunstform. Jeg har lige købt hendes bog ”Still Here” som også er en af den slags bøger, man godt gider at have liggende fremme.

Læs også om Hella Joof og hendes modetips




Nøgleord: Trine Andersen, mode, stil, Ferm Living