Årets skønhed
SPONSORERET indhold

12 skønhedsnyheder, som er kommet for at blive

Tendenser og produkter kommer og går, men nogle er for gode til at give slip på. Vi har samlet årets 12 bedste skønhedsnyheder, som er kommet for at blive.

Foto: Klaus Rudbæk
28. dec. 2016 | Mode | Eurowoman

1. En tarm i balance
Er din tarm ikke glad, går det ud over dit velbefindende, dit energiniveau og din huds udstråling. Probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, fermenteret mad og drikkevarer som kombucha-te kan hjælpe dig på vej mod en sund tarmflora. Suppler din kost med et brev mælkesyrebakterier, der opløses i vand.

Synbiotics SB3 fra Purepharma, 299 kr. for 30 breve.

2. Skærm dig mod forurening
Forurening ælder huden før tid. Det kalder på produkter, der kan forebygge, som denne creme, der beskytter huden mod oxidativt stress, som nedbryder collagen i huden.

La Solution 10 de Chanel fra Chanel, 570 kr.

3. Lav din egen neglebehandling
Med Essies Gel Couture kan du med to lag og et lag overlak nyde smukke negle, der holder mindst en uge og fjernes med almindelig neglelakfjerner.

Gel Couture Nail Polish fra Essie i 28 nuancer, 110 kr. Top Coat, 115 kr.

LÆS OGSÅ: 12 gode ansigtsmasker, du skal kende

4. Skræddersyet hudpleje
Med skræddersyede produkter får du lige præcis det, din hud har brug for. Kiehl's tilbyder en hudanalyse, der finder frem til, hvor du trænger til kærlig pleje, og derefter får du et serum med to blandingskomponenter med hjem, som du selv mikser til dit helt personlige serum.

Skin Strengthening Concentrate + 2 Targeted Complexes fra KIEHL'S, 705 kr. hos Magasin.

5. Åh, Aēsop
Vi elsker, at Aēsop elsker os. Det australske skønhedsmærke, som både tilfredsstiller på udseende og ydeevne, har nemlig både åbnet butik på Værnedamsvej på Frederiksberg og i Magasin på Kgs. Nytorv.

Parsley Seed Facial Cleanser fra Aésop, 400 kr.

6. Sunde, røde kinder
Tørbørstning af kroppen sætter gang i blodcirkulationen, udleder affaldsstoffer og er appelsinhudens værste fjende, og nu har danske Karmameju også lanceret en tørbørste til ansigtet, som bruges i lette strøg og giver en mild eksfoliering og klædelig glød.

Renew ansigtstørbørste 01 fra Karmameju, 299 kr.

LÆS OGSÅ: Sådan ved du, om kort hår vil klæde dig

7. Sov godt
Aldrig har det været så moderne at sove. Du får det bedste ud af din søvn mellem kl. 22 og 02, hvor din krop regenererer sig selv bedst. Top den med en creme, der gør dig endnu mere morgenfin.

Revitalizing Night Ritual Mask fra Lancôme, 1.175 kr.

8. Bryn er de nye vipper
Velfriserede og tilrettede bryn kan være med til at åbne dine øjne og forme dit ansigt. Den farvede gel fra Benefit giver farve, hold og volumen med hjælp fra de små mikrofibre, der sætter sig på hårene.

Gimmebrow fra Benefit, 220 kr.

9. Ingen shampoo?
Du skal ikke holde op med at vaske dit hår, men du kan overveje at vaske det med en mere skånsom shampoo, der ikke fjerner alle de gode fedtstoffer fra håret. Har du tørt hår, er denne type hårvask måske noget for dig.

Organic Hair Cleanser Amber Rose fra Tabitha James Kraan, 259 kr.

LÆS OGSÅ: 18 geniale makeuptricks til dovne piger

10. Olie længe leve
Hvad med et serum, en creme og en rensebalm i et produkt? De såkaldte in-oil-produkter er over det hele lige nu og er dejlig nærende for din hud. Olier er både antibakterielle og med til at bevare hudens egne fedtstoffer, og så trænger produkter med olie nemmere ind i huden uden at fedte som ren olie.

Blue Therapy Accelerated Cream-In-Oil fra Biotherm, 499 kr.

11. Strobing
Strobing er en tendens, som kun er blevet større i løbet af året og handler om at highlighte huden de helt rigtige steder, så den ser skinnede frisk ud. Dup sticken på velfugtede kindben og næseryg.

Strobing Stick Illuminating Highlighter fra Maybelline, 80 kr.

12. Drik vand til
Hvis der er én ting, der har fået os til at drikke mere vand i 2016, er det Bkr-drikkedunkene, som er fri for BPA, phtalater og er 100 % genanvendelige. Og så findes de i de fineste farver.

Drikkedunk fra BKR hos Hollygolightly.dk, 295 kr.

LÆS OGSÅ: "Selv om min mor er en hårdhudet kvinde, fortjener hun at blive forkælet"

LÆS OGSÅ: Marianne Tromborg: "Ved du, hvor cremen virker? På huden og ikke på hylden!"

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du gennem vinteren: 6 tips fra skønhedsredaktør Bea Fagerholt