Helena Christensens 17 yndlingsbilleder fra hendes personlige fotoalbum
SPONSORERET indhold

Helena Christensens 17 yndlingsbilleder fra hendes personlige fotoalbum

Dyk ned i supermodellen Helena Christensens private fotoalbum.

Foto: Helena Christensen
14. dec. 2016 | Mode | Eurowoman

Helena Christensen stiller skarpt på detaljerne, når hun indfanger høstanemoner, sin hvalps tofarvede øjne og blinkende azurblåt hav med sit kamera. Supermodellen har udvalgt 17 billeder, der betyder noget helt særligt for hende, og her fortæller hun hvorfor.

LÆS OGSÅ: Topmodellens guide til Mykonos

"Billedet af min niece Sarah Sofie er det, jeg er allermest glad for at have taget i år. Hun er noget af det yndigste. Her er hun i en lang, hvid kjole på kanten af en flod i upstate New York. Som et blad, der er faldet af blomsten."

"Jeg var på Kullens Fyr i Skåne i sommer. Det er den smukkeste natur, man kan forestille sig. Ude på klipperne legede nogle børn, og det så skønt ud med stenformationerne og skyerne i baggrunden."

"Skyggespil. Er altid på udkig efter interessante skygger. Her er det Camilla Stærk og mig, der hygger os i haven med lidt skyggesjov a la H.C. Andersens papirklip."

LÆS OGSÅ: Helena Christensen: "Jeg er sgu da fuldstændig ligeglad med likes"

"Jeg tog portrættet af skuespillerinden Isla Fisher i sommer. Jeg elsker hende, både på lærredet og i virkeligheden. Hun er skøn og helt vildt sjov, og så har hun et fantastisk rødt hår."

"Min frisørven Owen Gould elsker at flette hår, og her har han givet mig en god opstramningsflet, hvorfor jeg så lidt anstrengt ud i fjæset."

"Jeg tager tit mit kamera med ud i havet for at tage billeder. Bølgebevægelser er fantastiske, og lyset er helt guddommeligt. Her har jeg vendt bunden i vejret på en veninde og også på havet."

"Min søn Mingus har lært sig selv at spille klaver og sidder her ved det gamle pianette, jeg i sin tid fik af mine bedsteforældre. Jeg spillede i en årrække, da jeg var barn, og er meget taknemmelig for, at jeg blev 'tvunget' til det, da jeg i dag er en stor beundrer af klassisk klavermusik."

"Det smukkeste øjeblik i sommer var, da jeg fandt denne grøftekant nordpå ved siden af en kornmark. Jeg har aldrig set så mange blomster med så fine farver samlet naturligt på en lille plet. Jeg tog en million fotos."

"Blomster ... Suk. Så smukke og surrealistiske i deres form og farver. Jeg elsker at kigge på de geometriske former og iagttage insekternes liv omkring dem."

LÆS OGSÅ: "Jeg tjekker altid mails med den ene hånd og laver spejlæg med den anden"

"Jeg havde besøg af en veninde fra New York, som er makeupartist. Hun røg med det samme i en Nørgaard-bodystocking og ud i naturen, så jeg kunne fotografere hendes tatoveringer."

"Dette portræt af Caroline Brasch er fra en serie, jeg lavede til W Magazine med min veninde og designpartner Camilla Stærk. Jeg elsker at fotografere Caroline, hun har et skønt ansigt og en dejlig moody sindsstemning."

"I sommer var jeg sammen med en del venner i Sydfrankrig, og jeg ender altid med at tage portrætter af alle. Her er det Michelle Alves, som jeg fangede i et øjeblik, hvor jeg synes, hun minder om en Picasso-muse."

"Vi bader tit sent, når alle er væk fra stranden, og solen næsten er sunket ned i havet. Her er det min veninde Annes datter, Gerda, der smukt svinger sit hår foran solnedgangen."

"Mit gudbarn Frankie besøger mig hvert år i Danmark, og de dage tilbringer vi oppe nordpå, hvor vi går ture i naturen og løber efter vilde får. Hun er super yndig og en rigtig god model, hun har det her melankolske over sig. Jeg elsker, når vinden leger med hår og kjolestof."

"Jeg er dybt fascineret af havet og den uendelighed, der ligger bag horisonten. Mængden af vand, og hvad der foregår i dybet, det er utrolig mystisk at forholde sig til. Og vi er så små ved siden af ..."

"Jeg arbejder på en fotoserie, hvor jeg tager portrætter af kvinder i naturen. De fleste af dem er mine veninder. De er enten nøgne eller letpåklædte, og på billederne smelter de nærmest sammen med naturen. Den kvindelige krop er vidunderlig og meget smuk i samspil med de organiske former i naturen."

"Aaah, vores lille nye hvalp, Kuma. Hun snupper ens hjerte fuldstændigt."

LÆS OGSÅ: Kvinden bag Holly Golightly: "Du tager ikke et telt på, når du skal please din mand"

LÆS OGSÅ: Josephine er "plus size"-model: "Det har ændret mit syn på min krop"

LÆS OGSÅ: Kom med indenfor i Eniko Mihaliks lejlighed i Williamsburg