Réalisation Par Alexa Chung
SPONSORERET indhold

Her er mærket, alle snakker om

Med fans som Alexa Chung, og danske Mathilde Gøhler er dette mærke blevet 'talk of the town.'

Foto: PR
25. jan. 2017 | Mode | Eurowoman

Tilbage i april 2009, da australske Alexandra Spencer åbnede sin blog '4th and Bleeker' tog hun hele verden med storm. Med en kombination af meget hud uden at være vulgær, fantastiske filtre og en endnu bedre stil, har Alexandra Spencer holdt hendes læsere tryllebundet i mere end 7 år.

Det var først i sommeren 2015, at der skete nyt – Alexandra Spencer slog sig sammen med designeren, Teale Talbot og startede mærket Réalisation Par.

LÆS MERE: Her er det ultimative trick til rande under øjnene

Réalisation Par skaber individuelle items uden egentlige kollektioner, som er tænkt som en tilføjelse til din stil, og ifølge mærkets 'manifest' er det:

"...vores største ønske, at tøjet skal give dig selvtillid til at tage det på."

LÆS MERE: Kom med i feriekufferten hos Cecilie Copenhagen, Orit Elhanati og Baum und Pferdgarten

Netop den individuelle kvinde og hendes stil hyldes på flere platforme, som tilhører Réalisation Par. På både mærkets Instagram og tilhørende Tumblr finder du deres udvalgte Dream Girls, som er piger, de finder inspirerende iklædt deres tøj – et fænomen, som vi også ser her hjemme med bl.a. Ganni's #GanniGirls.

 

Kritik for at være sexistisk

Den tidlige succes blev ramt af modstand i januar 2016, da Daily Mail og Dazed and Confused omtalte hvorvidt, at en af mærkets mest populære kjoler var sexistisk. Det var journalisten Kat George, som skriver freelance for Oxygen.com, der med klummen 'Sexistisk kjole minder os om, hvorfor vi stadig kæmper for ligestilling' satte spørgsmål ved kjolens produktbeskrivelse:

"Her er hvad vi ved. Mænd elsker sommerkjoler. Vi ved, at dette er uden betydning, for vi kvinder klæder os på for os selv, og kun os selv. Men nogle gange. Bare nogle gange kan man godt have brug for et frikort. Måske du har glemt at tage skraldet ud, lavet en ridse i din fars bil eller kommet alt for sent, og glemt den ene ting, som de bad dig gøre."

Sådan beskriver Réalisation Par kjolen 'The Diane'.

"[Beskrivelsen] reducerer kvinden til summen af hendes udseende – hendes værdi er baseret på hvor godt hun ser ud, i kjolen. Ikke hendes klogskab eller hendes sans for humor, eller hendes opfindsomhed eller hendes modenhed i at tage ansvar for sine egne fejltagelser, men snarere, effektiviteten af hendes flagrende øjenvipper parret med hendes ben i en mini nederdel, eller hendes kavalergang fra en dyb v-hals," siger Kat George i sin klumme.

Vi skal ikke gøre os til dommere over, hvorvidt beskrivelsen af kjolen er sexistisk eller ej. Når alt kommer til alt, så er det heldigvis dig, som tager kjolen på, som vælger hvad den skal signalere. Dette er også den reaktion, som både kjolen og Kat Georges klumme får, på de sociale medier.

De smukke silkekjoler er set på både modeller og skuespillerinder, men har endnu ikke spredt sig bredt herhjemme. Så hvis du vil være med på bølgen, mens den stadig er ny og være blandt de første, så er det her du finder kjolerne.

Réalisation Par skaber udover fantastiske kjoler også smukke silkebluser, hvis priser ligger fra 950 kr. til 1.400 kr. Kollektionen er som oftest udsolgt, men lige nu kan du blandt andet finde den røde slå-om-kjole på forudbestilling.

LÆS MERE: Få stilikonernes look på budget – her er ugens 6 bedste fund

LÆS MERE: Her er alt, du skal vide om den nye mand i spidsen for Calvin Klein

LÆS MERE: Askepot, Ariel og Belle på forsiden af Vogue – ja, det er dine Disney-favoritter vi snakker om