Crocs Christopher Kane
SPONSORERET indhold

Skoen, som er blandt de mest udskældte, er nu noget af det smarteste

Er du klar?

Foto: All Over Press
09. feb. 2017 | Mode | Eurowoman

I år fejrer designer Christopher Kane 10 års jubilæum. Han er kendt for at være en af Londons mest eksperimenterende designere og det var blandt andet ham, som i 2012 satte badesandalen tilbage i modebilledet.

LÆS OGSÅ: Træk i joggingtrøjen – sportstøj er blevet voksen og hot!

Vanen tro vakte Christopher Kanes show under London Fashion Week opsigt med modeller iklædt Crocs-sko med eksklusive ædelsten og smukke aftenkjoler.

LÆS OGSÅ: Nu er tendensen, som tidligere har været faux pas, tilbage

Sko, Christopher Kane, 2.500 kr.

– Jeg arbejder altid med det uventede og forsøger, at transformere hverdagsting om til eftertragtet luksus, siger Christopher Kane om sin designproces i et interview til Vogue.

Og netop uventet var kollektionens sko. For Christopher Kane havde valgt at klæde modellerne i smukke kjoler i alt fra blonder til leopard og give dem Crocs på i alverdens farver og print.

– Jeg ville give skoen min egen signatur og DNA. [...] Det at sætte ædelsten på skoene tilføjer noget luksuriøst til hverdagsstilen, siger Christopher Kane.

Et billede slået op af Susie Lau (@susiebubble) den 19. Sep 2016 kl. 8:11 PDT

 

Vi kan alle godt blive enige om, at Crocs ikke er noget smukt fodtøj. Og det kommer nok også til at tage en god portion tålmodighed og ikke mindst tid at finde denne sko tiltrækkende, men det er noget, vi har set i modebilledet længe. Altså, det grimme.

– Den havde jeg ikke lige set komme, men på den anden side er det jo blevet mere og mere almindeligt at tage en grim ting og spice den op, vise den på catwalken og dermed gøre den til en kommerciel sællert. Se bare Balenciagas oversize stribede shoppere og DHL t-shirten fra Vetements. Christopher Kane skal nok få godt med eksponering på grund af netop denne sko, siger Eurowomans chefredaktør, Anne Lose.

Et billede slået op af Balenciaga (@balenciaga) den 27. Jul 2016 kl. 6:05 PDT

 

Balenciagas stribede shoppere.

Christopher Kanes udgave af den ellers udskældte sko var også 'spicet op'. Hvad der almindeligt kaldes 'jibbitz', og du måske kender som det pynt, der kan sættes i Crocs-skoens huller, var hos Christopher Kane udskiftet med ædelsten, som glimtede, når modellerne indtog podiet.

Céline og Vetements.

Det er ikke første gang, at en udskældt sko indtager podiet under de internationale modeuger – du kan måske huske Célines version af Birkenstock? Eller den lårlange cowboystøvle hos Vetements?

Er du klar til tendensen? Vi har 2 modeuger tilgode endnu, så om vi ser flere af Crocs-skoene på modellerne, kan vi ikke svare dig på, men smarte har de aldrig været. Før nu.

En video slået op af @veronikaheilbrunner den 19. Sep 2016 kl. 7:56 PDT

 

Anbefalet til dig