Kig med, når Melissa Bech kridter danseskoene
SPONSORERET indhold

Kig med, når Melissa Bech kridter danseskoene

Melissa Bech har altid en rød læbestift ved hånden, så en enkelt øl kan udvikle sigtil en festlig aften. Hun elsker at synge, så du kan ofte finde hende i klubben Chateau Motels karaokebar.

Foto: Oscar Meyer
26. dec. 2016 | Mode | Eurowoman

Hvordan gør du dig klar til fest?
"Hvis jeg har god tid, starter jeg med et langt bad. Efterfølgende sætter jeg Rihanna på og fugter kroppen med den lækreste bodylotion Aroma Therapy Body Lotion fra Tromborg, 420 kr."

Hvordan ser din festmakeup ud?
"Jeg bruger ikke specielt meget makeup, men altid lidt af min yndlings-contour-palet Shade & Illuminate fra Tom Ford, 540 kr. til kindbenene. Det klæder mig med markering, fordi jeg er lidt rund i ansigtet. Mine øjenbryn får lidt ekstra farve med Sculpting Eyebrow Pencil i farven Spiked fra MAC, 160 kr. Jeg bruger aldrig mascara, fordi jeg har kontaktlinser og ofte gnider mig i øjnene. Det mest festlige ved min makeup-rutine er, at jeg bruger læbestift. For det meste er den helt rød, og under den bruger jeg Prep + Prime Lip fra MAC, 150 kr., så farven holder natten lang."

Hvad med dit festlook?
"Jeg tager først stilling til makeup og hår, når jeg har fundet ud af, hvilket tøj jeg skal have på. Jeg går mest i flade sko, men mit nytårsforsæt for 2017 er at gå mere i hæle. Et par jeans, en hvid skjorte og et par hæle emmer af god stil. Hvis mit outfit er festligt, tager jeg en nude læbestift på, og hvis det er mere simpelt, pifter jeg det op med øreringe og røde læber."

LÆS OGSÅ: 12 gode ansigtsmasker, du skal kende

Hvad er det første produkt, du griber ud efter, når du skal til fest?
"Jeg kan godt lide bordeaux eller knaldrød til læberne. De varme røde nuancer klæder min hudfarve bedst. Jeg har mest fokus på læberne, men kan godt finde på at bruge lidt eyeliner. Jeg dufter enten af Collection 3 L'Impératrice, edt 100 ml fra D&G, 620 kr. eller af herreduften 2, edp 50 ml fra Comme Des Garçons, 600 kr."

Hvad gør du ved dit hår?
"Oftest er det løst, men nogle gange også stramt tilbage i en hestehale eller knold. Jeg bruger Essence Absolue Olie fra Shu Uemura, 390 kr. til mine spidser som ekstra pleje. Olien er så let, at den også kan bruges i tørt hår for at samle spidserne. Jeg vasker mit hår hver tredje dag i shampoo. Jeg kan godt lide det lidt troldede look, det får, når jeg ikke bruger balsam. Jeg reder det også kun, når jeg har vasket det."

LÆS OGSÅ: 8 tips til lækkert hår

Hvad er dit ultimative favorit-skønhedsprodukt?
"Det er Midnight Recovery Concentrate fra Kiehl's, 295 kr., som giver masser af fugt og gør en forskel for min hud. Jeg bruger den om aftenen, efter jeg har renset med Sensibio H2O fra Bioderma, 119 kr."

Hvad har du altid med i tasken?
"En læbepomade. Jeg er glad for Balm Dotcom fra Glossier, ca. 300 kr."

Hvad er en god fest?
"Nogle af de bedste, jeg har været til, er i private omgivelser eller de fester, hvor folk har gjort ekstra meget ud af det, fx bryllupper. De spontane er også nogle af dem, der står klart i hukommelsen, som når en fredagsøl med kollegerne ender i Chateau Motels karaokebar. Min barndomsdrøm var at synge, så det får jeg lov at udleve her. Jeg tillader mig selv en til to aftener om måneden, hvor jeg bruger al min energi. Jeg er ret hyper og elsker at danse, men jeg er blevet god til at gå hjem klokken to. Jeg lider nok lidt af FoMO, så derfor oplever jeg en masse."

Hvad gør du dagen derpå?
"Jeg skal have noget med brus i, men prøver at holde mig fra sodavand, så et glas koldt danskvand kan gøre det. Og så går jeg ned i Kihoskh (på Sønder Boulevard, red.) og køber en liter coconut water. Jeg får lyst til salt, så hjemmelavede popcorn er også et hit. Jeg renser altid min hud, når jeg kommer hjem fra byen, lige meget hvad. Jeg synes, man får flere tømmermænd af ikke at gøre det."

LÆS OGSÅ: 18 geniale makeuptricks til dovne piger

LÆS OGSÅ: Sådan kommer du gennem vinteren: 6 tips fra skønhedsredaktør Bea Fagerholt

LÆS OGSÅ: Her får du de franske skønhedsprodukter i Danmark