Lauren Hutton Bottega Veneta
SPONSORERET indhold

Ugens 5 bedste Instagram-opslag, som du skal se

Lauren Hutton og Gigi Hadid arm i arm, præsidentvalg og kernen af Italiensk mode – her er alt du har misset på Instagram den sidste uge

Foto: Kevin Tachman for @voguerunway
27. sep. 2016 | Mode | Eurowoman

Siden Instagram opdaterede deres nye rækkefølge på opslagene, har det været svært at se det hele – og desværre også nemt at misse gode opslag.

LÆS OGSÅ: Dette skal vi gå efteråret i møde med

Vi har samlet vores 5 yndlingsopslag, som denne uge kommer fra blandt andre Vogue, Glossier og Michael Kors. Er du klar? Vi ønsker dig en god fornøjelse, og håber du bliver opdateret og måske finder nye profiler at følge.

LÆS OGSÅ: "Jeg kan ikke tale med mine singleveninder om mit lykkelige parforhold"

1. pladsen går til: Glossier.

Hvad gør man, når ord bare ikke er nok? Vi bruger selvfølgelig 'memes'. Denne katte-meme beskriver følelsen af, når alt bare spiller, helt perfekt. Husk at slå lyden til!

En video slået op af Glossier. (@glossier) den 24. Sep 2016 kl. 4:59 PDT

 

2. pladsen går til: Vogue Runway.

Den milanesiske modeuge er netop overstået og blandt de mere ikoniske øjeblikke var Bottega Venetas 50 års jubilæumsshow, som blandt andre havde den 72-årige tidligere model og skuespillerinde Lauren Hutton på catwalken. Under hendes arm var den præcis samme taske, som hun bar i filmen "American Gigolo" (1980).

 

3. pladsen går til: Josephine Skriver.

Når det går godt for en dansker udenlands, er vi stolte herhjemme. Josephine Skriver er inden for det seneste år blevet en af de få Instagram-profiler med mere end 2 millioner følgere og udnævnt af Victoria's Secret som "Angel". Som om det ikke var nok, gik hun også Fendi i sidste uge med blandt andre veninden og model Bella Hadid.

 

4. pladsen går til: The Sartorialist.

De ukronede konger af italiensk mode, Beppe Modenese og Mario Boselli, sad begge på forreste række til Salvatore Ferragamo og blev fanget i et ømt øjeblik: Midt i en selfie.

 

5. pladsen går til: Council of Fashion Designers of America.

Det, at få folk til at stemme, er et stort problem i Amerika. Council of Fashion Designers of America og Vogue er gået sammen og prøver med videoer af kendte modeprofiler at få amerikanerne afsted. Mon der er fundet inspiration i Uncle Sams 'We want you!'? Vi er vilde med det!

En video slået op af cfda (@cfda) den 9. Sep 2016 kl. 7:46 PDT

 

LÆS OGSÅ: Nu skal kjolerne være korte!

LÆS OGSÅ: Modestylist Victoria Saceanu ser lyserødt denne sæson og kombinerer farven med rå jeans, kinesisk broderi og blonder. Sådan får du looket.

LÆS OGSÅ: "Skal vi virkelig bare tage os sammen?"