Perfekt makeup til fest
SPONSORERET indhold

8 trin til den perfekte makeup til fest

Vi guider dig igennem 8 nemme tips, så du kan få vellykket fest makeup, der holder hele natten, OG som fremhæver det bedste i dit ansigt.

Af: Katrine Ravnborg Yde Foto: All Over Press
31. mar. 2017 | Mode | Eurowoman

En holdbar makeup er et must til sæsonens mange fester, så du er fri for at tænke på om din mascara drysser eller foundation er falmet. Vi har samlet 8 trin til den perfekte festmakeup, som holder hele natten.

LÆS OGSÅ: 19 nemme tips til festlig håropsætning

1. En god base

Det vigtigste skridt til en smuk makeup er uden tvivl en god base. Modellernes favorit-creme fra franske Embryolisse trænger hurtigt ind, fugter og efterlader en satin-agtig følelse på huden, der udgør en perfekt base for makeup.

Lait Creme Concentre, Embryolisse, 199 kr.

2. Gør huden jævn og fin

Et nemt trick til at få din makeup til at holde hele aftenen (og natten) er ved hjælp af en primer. Primeren udglatter huden, så den bliver jævn og fin, samt udligner rødmen og farveforskelle i huden. Gevinsten ved at bruge en primer er, at den efterfølgende makeup lægger sig flottere på huden og holder meget bedre.

Step 1 Smoothing Primer, Make Up For Ever hos Sephora, 235 kr.

3. Foundation!

For mange er en foundation afgørende for en smuk, ensartet hud. Du kan blande din foundation med en smule dagcreme for et mere naturligt resultat og du kan også blande lidt highlighter i for at give huden mere glød. Ved at duppe foundation på huden med fingrene, har du kontrol over, hvor meget foundation du påfører og huden vil se mere organisk ud. Brug en concealer til at dække rødmen og urenheder og slut af med lidt blush på æblekinderne, for at give kinderne et friskt look.

Luminous Silk Foundation, Giorgio Armani, 400 kr.

Natural Concealer Perfect Coverage, Benecos, 79 kr.

Pure Color Blush Electric Pink, Estée Lauder hos Matas, 350 kr.

4. Tid til contouring

Julefrokoster og fester er den perfekte anledning til at kaste dig ud i contouring og forme dit ansigt og fremhæve dine kindben. Brug en mat bronzer eller contouring palette og brug en mellemstørrelse børste for det bedste resultat. Lav et stort blødt 3-tal fra panden langs tindingen, under kindbenet og afslut under kæben. Vær opmærksom på kun at påføre en smule pudder af gangen og blende produktet ind i huden, så det ser naturligt ud. Herefter kan du give huden liv og glød ved at påføre highlighter øverst på kindbenene, under brynene, på næseryggen og i øjenkrogen.

Instamarc Contour Powder Dream Filter, Marc Jacobs hos Sephora, 360 kr.

Highligter in Horizon, Topshop, ca. 110 kr.

5. Smukke øjne

Når der er fest, skal der selvfølgelig være fokus på øjnene. Skab drama med en mascara, der giver masser af volumen og holder hele natten uden at drysse. Giv øjnene ekstra fokus med enten en smuk øjenskygge eller en eyeliner, der bliver lige hvor den skal.

Lash Queen Sexy Blacks, Helena Rubinstein, 270 kr.

Color Tattoo 24hr, On and On Bronze, Maybelline, 60 kr.

Super Liner Perfect Slim Intense Black, L'Oréal Paris, 90 kr.

6. Røde læber

Røde læber hører sig til, men de skal holde hele aftenen, så du er fri for at bekymre dig, når promillen har sat ind. En holdbar læbestift kræver 3 produkter: en læbeprimer, læbeblyant og en læbestift. Brug først læbeprimeren, fyld herefter læberne ud med en læbeblyant i samme farve som din læbestift og til sidst påføres læbestiften. Dub læberne med en serviet, påfør et nyt lag læbestift og gentag et par gange. Dette sikrer, at pigmenterne sætter sig fast på læberne og du har smækre læber i mange timer.

Lip Insurance Demi-Matte Lip Primer, Too Faced hos Sephora, 130 kr.

Pro Longwear Lip Pencil Kiss Me Quick, MAC, 170 kr.

Lipstick Russian Red, MAC, 165 kr.

7. Store bryn

Udfyld 'huller' i dine bryn med diskrete strøg og fiksér med en brow gel, så de holder sig på plads hele aftenen.

Master Shape Brow Pencil Deep Brown, Maybelline, 55 kr.

Brow Fix Brown, Tromborg, 180 kr.

8. Hvordan får makeuppen til at holde?

Det sidste step går ud på at fiksere din makeup, hvilket denne spray fra Urban Decay mestrer. Kultsprayen skulle få makeuppen til at holde i op til 12 timer, så du er fri for at genopfriske makeuppen i løbet af aftenen og roligt kan tage en all nighter.

All Nighter Makeup Serring Spray, Urban Decay, 190 kr.

LÆS OGSÅ: Gå på opdagelse i bedstemors klædeskab – dette item er tilbage

LÆS OGSÅ: Sådan bruger du din tørshampoo

LÆS OGSÅ: 10 accessories, der sætter prikken over i'et