Aester Ekme bags
SPONSORERET indhold

Vogue udnævner dette danske taskemærke som det næste store

Er det slut med Chanel og Louis Vuitton? Aesther Ekme er navnet på taskemærket, der ifølge Vogue kommer til at hænge på alles skuldre.

Af:: Kristian Hindø-Lings Foto: PR
26. apr. 2017 | Mode | Eurowoman

Her er den nye model, du skal kende”, ”Kardashian-søster elsker dansk designer” og ”Skoen, som er blandt de mest udskældte, er nu noget af det smarteste” er alle rubrikker, du har set hos os. Vi er i en konstant søgning efter hvad, der sker af nye sager og vil altid gerne være de første til at vide det.

LÆS OGSÅ: Her er sæsonens 50 bedste tasker

Det er vi ikke med dette danske taske mærker, som den brasilianske designer, Stephane Park, står bag. Der kom Vogue før os.

I et nyhedsbrev med titlen: ”Meet Your New It Bag” giver Vogue Runway [en del af Vogue, der fokuserer hovedsagligt på tendenser, catwalk og mode generelt, red.] Stephane Parks taskemærke, Aesther Ekme, plads og omtaler mærket, som det næste store.

Vincent Beier med Aesther Ekme-taske.

Stephane Park er uddannet fra Royal Danish Academy of Fine Arts, har taget kurser på Parsons The New School for Design og er vinder af Coach Accessory Prize i 2012.

Denne sæsons taskekollektion er kun hendes anden som designer, men hendes fortid og baggrund i tasker er længere. Stephane Park har nemlig arbejdet med tilbehør for den amerikanske designer Alexander Wang.

Taske, Aesther Ekme, 4.000 kr.

Kollektionen består af otte simple, men imponerende tasker, der ligger i prislejet fra 1.500 til 4.000 kr. og fås på Aesther Ekmes hjemmeside. Vi glæder os til at se, hvad sådan en omtale kan føre til!

Anbefalet til dig