Alexander Wang spring summer 2017 hår
SPONSORERET indhold

Alexander Wang bringer denne 90’er frisure tilbage

Den bringer helt sikkert minder frem om gør-det-selv-klipninger og din mor med en saks. Er det tid til, at der skal ruskes lidt i dit look?

Af:: Kristian Hindø-Lings Foto: All Over Press
13. feb. 2017 | Mode | Eurowoman

Det er næsten blevet mere kutymen end overraskelse, at Alexander Wang transformerer et hold modellers look, når han viser, hvad hans definition på næste sæson er. Og hver gang, han har gjort det, har det ført til stor succes for modellerne.

LÆS OGSÅ: Sådan ved du, om kort hår vil klæde dig

Sidste år var der hårfarve, klipninger og nye frisurer til mange af modellerne og om netop de transformationer forklarede og hårartisten Guido Palau, der er Global Creative Director for Redken, til Vogue:

– Jeg tror, vi [Alexander Wang og jeg] fik en overdosis af farve sidste sæson.

Sidste års store transformation var Katherine Ann Moore, der gik fra lang og blondt til kort og knaldrødt.

Denne sæson blev showet holdt i et forladt teater, og modsat forrige sæson var de nye frisurer mere nedtonede. Dermed ikke sagt, at transformationerne var kedelige: Alexander Wang og Guido Palau førte nemlig gryden og andre drengede frisurer tilbage.

Her ses Catherine McNeils tranformation.

Den australske model Catherine McNeil fik f.eks. klippet den nærmest ikoniskefrisure, der i efteråret 1988 ændrede Linda Evangelistas karriere og gav hende supermodelstatus. Allerede dengang chokerede looket, og Linda Evangelista blev annulleret fra 16 ud af de 20 shows, som hun skulle have gået. Lad os håbe, det samme ikke sker for Catherine McNeil!

Supermodellen Linda Evangelista i 1980'erne.

– Det var fedt, at genfortolke Cat. Der er noget upoleret glamourøst ved den frisure, siger Guido Palau om McNeils nye look.

Vi overvejer det kraftigt, så nu er det bare frem med saksen. Skal du være helt ”up to date”?

LÆS OGSÅ: Skoen, som er blandt de mest udskældte, er nu noget af det smarteste

LÆS OGSÅ: Vogue sammenligner dansk upcoming model med Cara Delevingne

LÆS OGSÅ: Topdesignere kvitter på stribe – hvem skal overtage?