Ansigtsmaske
SPONSORERET indhold

Fra gyldne dråber til grønt ler: 7 masker, der gennemfugter din hud

Vi har fundet 7 ansigtsmasker, der gennemfugter din hud.

Af: Bea Fagerholt Foto: Philip Ørneborg og PR
16. maj. 2017 | Mode | Eurowoman

1. Olier dig

Den danske dronning af cremede økologiske makeupprodukter Kirsten Kjær Weis, der står bag mærket Kjær Weis, har netop lanceret sit første hudplejeprodukt. En ansigtsolie baseret på kinesisk yamsrod, som virker helende, samt hyben-, mandel- og jojobaolie, der holder hudens tørhed for døren.

Facial Oil, 65 ml fra Kjær Weis, 1.529 kr.

2. Natkur

Trænger din hud til glød, kan du sætte den på en 28 dages kur med denne todelte peelingmaske, som bruges på ren hud, inden du går i seng. Første del bruger du i 14 dage, og den anden de efterfølgende 14 dage. Trin 1 består af dybdegående frugtsyre, som fjerner døde hudceller og forbereder huden på trin 2, som består af salicyl- og glykolsyre, der både peeler, blødgør og sætter gang i cellefornyelsen. Fordi produktet indeholder syre, er det særlig vigtigt, at du husker solbeskyttelse om dagen.

Visionnaire Crescendo Peeling fra Lancôme hos Nicehair.dk (sponsoreret), 570 kr.

LÆS OGSÅ: 7 nemme tips til din sommermakeup

3. Alt i én

Har du 14 dage, kvitterer powerduoen fra det luksuriøse schweiziske skønhedsmærke La Prairie med en forbedret og mere ensartet hud. Produktet er smart delt op i dagcreme og natcreme, så du har alt, hvad du skal bruge ved hånden.

Line Interception Power Duo fra La Prairie, 2.400 kr.

4. Dybderens

La Roche-Posay har specialiseret sig i produkter til akne og fedtet hud, herunder denne nænsomme rensegel, som du roligt kan bruge, hvis du lider af uren hud.

Purifying Foaming Gel For Oily Sensitive Skin fra La Roche-Posay, 135 kr.

5. Grønt og hvidt ler

Din hud har godt af en god hovedrengøring et par gange om ugen, især om foråret og sommeren, hvor varmen øger talgproduktionen i huden. Med grønt og hvidt ler i samme maske fjernes overskydende fedt, og huden forfines.

Active Pureness Mask fra Comfort Zone, 245 kr.

LÆS OGSÅ: Fra 800 til 4.000 kr.: 6 gode ansigtsbehandlinger

6. Forvandlende vand

Essence eller water stammer fra Asien og kan anbefales til alle, der ønsker en ensartet og velfugtet hud. Og hvem gør ikke det? Det duppes på afrenset hud, inden dit serum og egner sig særlig godt til aldrende hud.

Ultimate Lift Floralixir Dew Regenerating Water fra Estée Lauder, 895 kr.

7. Hvad har du brug for?

Er din hud træt, tør eller irriteret, står Bobbi Brown klar med et af deres seks koncentrater, der retter op på det problem, netop din hud har. De små koncentrater bruges på ren hud inden dine andre plejeprodukter.

Skin Remedies fra Bobbi Brown, 330 kr.

Anbefalet til dig