Rikke Jung Larsen
SPONSORERET indhold

“Denne creme gør min hud ubeskriveligt blød”

ALT for damernes modekoordinator, ­Rikke Jung Larsen, 22, går ikke med makeup, men er vild med alle former for cremer, og hendes ­favoritter afslører da også en sand ­skønhedsnørd med ­faste rutiner.

24. jan. 2017 | Mode | ALT for damerne

Artiklen indeholder sponsorerede links

1. Kultcremen

Kiehl's' bodylotion ­fugter huden igennem, er drøj og tørrer hurtigt ind. Den gør huden på kroppen ­ubeskriveligt blød. En klassiker, som jeg klart vil anbefale.

Creme de Corps, Kiehl's, 225 kr. 

2. Ritualet

Siden jeg var 13 år, har jeg renset min hud morgen og aften – vand i ansigtet er som kaffe for mig. Jeg har altid brugt Clinique, men siden jeg opdagede Aesop, skifter jeg lidt mellem de to. Denne creme er især god i de kolde måneder eller i ­perioder, hvor jeg føler, at min hud er stresset.

Primrose Facial Cream, Aesop, 350 kr.

3. Den udvalgte

Jeg har en ­svaghed for både ­notesbøger og læbepomader, jeg ved ikke hvorfor, men jeg kan ikke lade være med at købe dem. Jeg har derfor prøvet ­virkelig mange, men jeg har aldrig fundet en som ­denne fra Rosebud. Lige meget, hvor vintertørre mine læber er, så klarer den dem over en enkelt nat.

Strawberry Lip Balm, ­Rosebud, 99 kr.

4. Altid Chanel

Det er faktisk meget sjældent, at jeg har ­parfume på, men hvis jeg har, er det Coco Mademoiselle fra Chanel. Jeg har altid min ­lille "Twist & Spray"-flakon i tasken. Den er ikke i glas, så man skal ikke være bekymret for, at den går i stykker, og derudover er den bare alt for fin.

Coco ­Mademoiselle Twist & Spray, edt, 3 x 30 ml, Chanel, 660 kr.

5. Balsam til ­vipperne

Jeg bruger ­faktisk aldrig makeup, heller ikke når jeg skal ud. Til ­gengæld ­bukker jeg altid mine øjenvipper, hvorefter jeg ­bruger ­denne conditioner til vipperne, som nærmest fungerer som en ­gennemsigtig mascara. Den både plejer og ­skiller vipperne ad og kan også ­bruges til ­brynene.

Eyezone Conditioning Care ­Complex, M2 Beauté, 390 kr.

LÆS OGSÅ: ”Jeg gør det ikke for at andre skal tænke, at jeg ser yngre ud”

6. Pift-pift

En anden af mine besættelser er ansigtsmists. Jeg er helt vild med den kultiske skønhedseliksir fra franske Caudalie. Den udglatter, opstrammer og minimere porerne, så den er altid et must for mig mandag morgen, når huden er lidt træt og har brug for et ekstra boost.

Beauty Elixir, ­Caudalie, 349 kr.

7. Mit næste køb

Davines' produkter dufter skønt, er smukke og ovenikøbet fri for sulfater og parabener. Jeg er vild med deres Replumping-serie, som gør mit hår stærkt og sundt. Shampoo og balsam bliver min næste skønhedsinvestering. 

Replumping ­Shampoo, Davines, 205 kr.

LÆS OGSÅ: Camilla Gullits: “Denne creme dufter så meget af selvforkælelse”

LÆS OGSÅ: “Denne concealer dækker mørke rande og træthedstegn mest effektivt”

LÆS OGSÅ: 9 serummer, der redder din hud