Antonio Corral Calero
SPONSORERET indhold

Hårtip fra en pro: Så ofte skal du klippes

Har du overvejet, hvor længe der kan gå imellem en klipning? Det har vi, og nu har vi forhørt os med hårekspert Antonio C. Calero. Læs med.

Af:: Bea Fagerholt Foto: All Over Press
02. mar. 2017 | Mode | Eurowoman

Artiklen indeholder sponsorerede links

Han ved alt om hår, og når han ikke står i sin egen frisørsalon Factory 236 i Barcelona, er han backstage under de internationale modeuger. Eurowoman mødte Moroccanoils globale ambassadør Antonio Corral Calero i St. Tropez.

Hvad er dit bedste hårplejetip?

- Sundt hår starter med en god shampoo og balsam, da det er fundamentet for den efterfølgende styling. Jeg vil anbefale Moisture Repair Shampoo og Moisture Repair Conditioner fra, som hjælper med at genopbygge fugt og får håret til at se sundt ud.

LÆS OGSÅ: 6 forskellige guides: Sådan får du smukke negle til fest

Moroccanoil har lanceret et nyt koncentrat. Hvordan bruger man det?
"Det kan både bruges i fyldigt hår, inden føntørring, for at gøre det mere medgørligt og i fint hår, som bliver mere glat og glansfuldt."

Hvor ofte bør man gå til frisøren?
"Hvis du vil have et sundt hår uden spaltede spidser, er det vigtigt med jævnlige besøg hos frisøren. Jeg vil anbefale en klipning mindst fire gange om året – og optimalt set en studsning hver sjette uge."

Hvordan kommer man igennem en dårlig hårdag?
"Det bedste værn mod en dårlig hårdag består af et miks af Moroccanoil Treatment og Hydrating Styling Cream, som giver fugt og shine. Bland produkterne mellem håndfladerne, og fordel blandingen i håndklædetørt hår. Hvis du lader dit hår lufttørre, vil det føles mere medgørligt, og du kan ikke mærke, at der er produkter i."

LÆS OGSÅ: Sådan får du perfekt hår på dine selfies

LÆS OGSÅ: Hudterapeutens tip til ren hud: Derfor burde alle kvinder spise dette kosttilskud

LÆS OGSÅ: Sådan holder Louis Vuitton-favoritten sig smuk