Lou Ditlevsen
SPONSORERET indhold

“Denne creme er helt igennem magisk og får selv de tørreste områder til at forsvinde”

Som makeupartist lægger Lou Ditlevsen, 28, altid mærke til huden som det første. En ­gennemfugtet og babyblød hud er nemlig ­hovedingrediensen i et velplejet look.

Af:: Julie Kraase Brandt Foto: Privat, PR
03. apr. 2017 | Mode | ALT for damerne

1. Babyhud

For mig er det en absolut luksus at smøre mig ind i Tromborgs kropsolie med duften af ingefær og rose. Jeg bruger den fra top til tå, og min hud har aldrig været så babyblød før, selv efter en hel dag.

Aroma Theraphy Body Oil Grape ­Ginger Rose Tree, Tromborg, 380 kr.

2. Magisk creme

En smuk og gennemfugtet hud er noget af det vigtigste for mig, og derfor prioriterer jeg altid en fugtgivende creme til ansigtet. Weledas Skin Food er helt igennem magisk og får selv de tørreste områder til at ­forsvinde. Den er et af de aller­vigtigste base-produkter i mit arbejde.

Skin Food, Weleda hos Med24.dk (sponsoreret), 105 kr.

3. Sov godt

Min veninde har givet mig den fineste sovemaske fra Holistic Silk. Ikke nok med, at den ser fin ud med blomsterprint lavet i ­silke, den dufter også så dejligt af lavendel og gør mig helt afslappet, når jeg skal til at falde til ro.

Eye Mask, Cream Blossom, Holistic Silk hos ­Barnholdts.com, 625 kr.

LÆS OGSÅ: 9 forårsfavoritter fra skønhedsredaktøren

4. Smokey eyes til hverdag

Min daglige makeuprutine indebærer altid smokey eyes. Jeg elsker farven Texture fra Mac. Den er terracotta-farvet og mat. Og den fremhæver det blå i mine øjne. Jeg kommer det på med en blød blending brush for at tone farven godt ud.

Eye Shadow, ­Texture, Mac hos Nicehair.dk (sponsoreret), 150 kr.

5. Perfekte negle

Jeg lægger stor vægt på velplejede negle, da mine hænder er mit vigtigste arbejdsredskab. Derfor er jeg kæmpe fan af shellac og specielt farven rød. Jeg bliver altid i super godt humør af at kigge på de røde og blanke negle. Jeg har brugt Ezflows røde de sidste to år.

Apple Of My Eye, Ezflow hos B4beauty.dk, 119 kr.

LÆS OGSÅ: Ny trend: Her er den nyeste måde, du skal lægge din læbestift

6. Det må godt rode lidt

Hvad angår mit hår, er jeg lidt doven. Jeg kan godt lide det rodede look, så jeg plejer at samle spidserne med den økologiske, cremede voks fra Less is more. Den har en dejlig duft af citrus.

­Limesoufflé, Less Is More hos ­Barnholdts.com, 200 kr.

7. Min næste skønheds-investering

Jeg vil prøve kosmetisk akupunktur hos Nui Cph. Behandlingen består af akupunktur i ansigtet, der sætter gang i blodcirkulation, virker afslappende på ansigtsmuskulaturen og efter sigende skulle give en smuk udstråling og få bugt med de fine linjer. 

Kosmetisk akupunktur, Nui Cph, 1.050 kr. Se mere på Nuicph.dk

LÆS OGSÅ: Bea Fagerholts hverdagshelte: "Jeg bruger denne vidundermist på ren hud efter rens for at genoprette fugtbalancen"

LÆS OGSÅ: Model Josefine Nielsen: Denne parfume bruger jeg til fest

LÆS OGSÅ: Bente Tang: "Denne kult-rensevand er uundværlig og følger mig alle steder"