Camilla Frank
SPONSORERET indhold

Mød den nye direktør for den københavnske modeuge

Den nye 44-årige direktør for Copenhagen Fashion Week er tidligere chefredaktør på bl.a. Eurowoman og det digitale modeunivers Fashion-post. Hun bor med sin familie i Dragør og har en svaghed for dansk design og vintagelamper fra The Apartment.

Af:: Victoria Saceanu
22. feb. 2017 | Mode | Eurowoman

"Min begejstring for insektsmykker vokser. Guldsmed Jeanette Nørlund på Frederiksberg laver alt i hånden, og ikke to af hendes fine insekter er ens."
Jeanette Nørlund, fra 5.000 kr.

"Kathrine Aggers kollektioner bliver stærkere for hver sæson, og så er hun meget dygtig til at skabe tidløse favoritter, som jeg slider op. Patchwork-silkekjolen bliver helt sikkert sådan et item."
AF Agger, 5.710 kr.

"Pink bliver en stor farve – også i den nye sæson. Jeg er sikker på, at denne jakke bliver en juvel i min samling."
Baum und Pferdgarten, 2.599 kr.

LÆS OGSÅ: Caroline Sillesen: "Når jeg får råd, skal jeg sidde under denne og for en stund glemme Danmarks kedelige vintervejr"

"Jeg forlader ikke min bopæl uden fuldt træningsudstyr – og det kræver en stor taske. By Malene Birgers klassiske signaturprint er smukt, og materialet bliver kun flottere, jo flere gange jeg stopper den ned i cykelkurven."
By Malene Birger, 3.200 kr.

"Første uge i februar er lig med Nordeuropas største modeuge – og heldigvis ligger den lige her i København. Jeg elsker den stemning, der er i hele byen, når det vrimler med internationale pressefolk, indkøbere og gode modeuge-tilbud i butikkerne."
Copenhagenfashionweek.com

"Jeg har fulgt New York-designeren Lingua Franca på Instagram et stykke tid, og nu er de lækre kashmirsweatere kommet til Europa via Net-a-porter.com. De personlige budskaber er håndbroderede."
Lingua Franca, 3.000 kr.

LÆS OGSÅ: Lotte Barnholdt og Cim Mahony har været sammen, siden de var 14 og 16 år

"Jeg havde ikke forestillet mig, at jeg ville nyde at indsmøre mit ansigt – eller andre dele af min krop for den sags skyld – i snegleslim. Men det var, før den koreanske creme fra Mizon havnede i min toilettaske. Den udglatter og giver min knastørre vinterhud fugt-førstehjælp."
All in One Snail Repair Cream fra Mizon, 295 kr.

"Jeg er sikker på, at denne skønne vintage glaslampe vil forhøje min læselyst."
Murano hos The Apartment, 7.500 kr.

LÆS OGSÅ: Marianne Tromborg: “Ved du, hvor cremen virker? På huden og ikke på hylden!”

"Foret i denne vintageinspirerede minkpels er fint og detaljerigt, og så er jeg vild med den bløde karamelfarve.Endelig en vinter, hvor jeg ikke skal fryse!"
Pernille Teisbæk x Kopenhagen Fur, 35.000 kr. Forhandles eksklusivt hos Holly Golightly i København.

"Et magasin om kunst kan lyde en anelse tørt – men det nye magasin Værk tilfører genren noget nyt med en visuelt gennemført oplevelse og en lyst til at tage os wannabe kunstkendere i hånden og hjælpe os til at forstå universet."
Værk, 50 kr. i Statens Museum for Kunsts boghandel eller sammen med Eurowoman.

LÆS OGSÅ: Anne Lose: "Hvis det ikke var for min mand, var alle mine vægge lyserøde"

LÆS OGSÅ: Fanny Moizant: Dette bør være en del af alle kvinders skoskab

LÆS OGSÅ: ”Her findes ingen begrænsninger, når det kommer til farver”