Josefine Nielsen
SPONSORERET indhold

Model Josefine Nielsen: Denne parfume bruger jeg til fest

Model og studerende Josefine Nielsen, 25, kan godt lide en parfume med kant, når hun skal ud, og så holder hun sig til én mascara, der kan det hele.

Af:: Julie Kraase Brandt
30. mar. 2017 | Mode | ALT for damerne

1. Wow-faktor

Til fest kan jeg godt lide, at min parfume har lidt mere kant og wow-faktor, og her har jeg fundet min yndlingsparfume i Tom Fords Black Orchid. Den er meget sensuel og intens, hvilket gør, at to sprøjt er nok.

Black Orchid, EDP 50 ml, Tom Ford, 760 kr.

2. Høje kindben

Jeg bruger ­generelt ikke makeup, men til festlige lejligheder er ­denne matte bronzer dog altid et sikkert hit! Den giver farve, uden at huden ser "makeuppet" ud, og så giver den en fin illusion af meget høje kindben.

Hoola Blush, ­Benefit, 250 kr.

3. Bambivipper

Mine øjenvipper er meget lange og meget lyse, derfor faldt jeg ­pladask for denne mascara allerede første gang, jeg prøvede den. Den formår både at farve, dele og forlænge mine ­vipper, uden at det virker voldsomt, og jeg har endnu ikke mødt dens ligemand.

Lash Queen ­Feline Blacks ­Mascara, ­Helena ­Rubinstein, 280 kr.

4. Vidunderolien

Min veninde introducerede mig for vidunderproduktet Bio-Oil, og jeg har sværget til det lige siden. Min hud har en tendens til at tørre ud, specielt om vinteren eller under rejser, og her er den helt ideel, da den hurtigt trænger ind i huden.

PurCellin Oil, Bio Oil hos Med24.dk (sponsoreret), 60 ml, 120 kr.

LÆS OGSÅ: 19 skønhedsprodukter, der rammer plet

5. Glødende hud

Jeg elsker cremer, og kropsbalmen fra Rudolph Care er virkelig creme de la creme. Jeg bruger den primært i et tyndt lag om sommeren, da den giver en utrolig skinnende og lækker kulør.

Acai Body Balm, ­Rudolph Care, 425 kr.

6. Alt-i-en

Urtekrams kokosolie er mit all-around skønhedsprodukt, og det er den perfekte hårkur. Da mit hår er farvet lysere, kan jeg ikke bruge hårolie eller andre produkter med farve, da mit hår ellers risikerer at få et lidt gulligt skær. Det gør kokosolie helt ideelt.

Coconut Oil, Urtekram hos Med24.dk (sponsoreret), 27 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

Det her er virkelig et luksuriøst produkt, og normalt ville jeg aldrig kaste ­penge efter en ansigtsmist, men den her dufter himmelsk og stammer fra East Sussex, hvor vandet er meget sølvholdigt. Det gør, at ens hud bliver både gennemfugtet og opkvikket. 

Silver Rich Facial Mist, Amly, 445 kr.

LÆS OGSÅ: Bente Tang: "Denne kult-rensevand er uundværlig og følger mig alle steder"

LÆS OGSÅ: Ny trend: Her er den nyeste måde, du skal lægge din læbestift

LÆS OGSÅ: Denne shampoo har fået 9.000 positive anmeldelser