tørshampoo til mørkt hår
SPONSORERET indhold

Sara Jin Smidt: Her er den bedste tørshampoo til mørkt hår

Se shampooen her sammen med resten af Saras budgetfavoritter.

Af:: Tilde Mariann Broge-Starck
20. feb. 2017 | Mode | Eurowoman

Chefredaktør på FIT LIVING, Sara Jin Smidt, dyrker motion mange gange om ugen og tyer derfor ofte til tørshampoo efter træning. Hun har aldrig været en beauty-prinsesse, fortæller hun til ALT.dk. Alligevel har hun et par effektive skønhedstips i ærmet, hun gerne vil dele med vores læsere – og så er de endda på budget.

- Jeg har aldrig været en beauty-prinsesse, men indenfor de sidste par år er jeg blevet meget bedre til at rense makeup af osv. Jeg bruger ikke voldsomt meget af det, men jeg bruger mineralpudder, blush og highlighter hver dag. Kombineret med træning 1-2 gange om dagen er det blevet nødvendigt for mig at rense huden dagligt og ikke mindst lægge en ansigtsmaske 2-4 gange om måneden. Jeg bruger altid en pensel til at lægge min maske, da den bliver fordelt meget bedre. Det behøver ikke være en dyr pensel overhovedet. Men det bliver bare meget bedre, end hvis man lægger masken med fingrene, synes jeg.

MINERAL MAKEUP: Find den mineralpudder og makeup, der passer bedst til dig (sponsoreret)

Pensel fra M.Cosmetics, 69,95 kr. hos Matas.dk

LÆS OGSÅ: Sådan dækker du en bums, du har pillet for meget ved

- I mange år har jeg vasket hår med shampoo dagligt, fordi jeg træner meget. Men det er jo ikke sundt eller nødvendigt for den sags skyld. Derfor er jeg blevet ret glad for tørshampoo. Mit hår er jo meget mørkt, så der er en del tørshampoo, der lægger sig i håret og ligner skel. Derfor har jeg brug for én tørshampoo til mørkt hår. Trine's Wardrobes Dry Shampoo Dark er perfekt til mine behov. Den har også en styling effekt, så jeg ikke behøver at bruge hårspray. Og så bruger jeg rigelige mængder af den, så det er rart, at den ikke er så dyr.

Tørshampoo fra Trine's Wardrobe, 99,95 kr. hos Matas.dk

Se det store udvalg af tørshampoo hos Nicehair og find den, der passer bedste til dig (sponsoreret)

- Jeg er stor fan af Mario Badescu og særligt deres bodylotion. Denne er én af mine yndlings pga. duften, men generelt er jeg svært glad for deres bodylotions pga. konsistensen. De fedter ikke, fylder ikke så meget i træningstasken og koster ikke alverden.

Bodylotion fra Mario Badescu, 140,- kr. hos Beautyhero.dk

Saras bedste skønhedstip på budget:
- Søvn. Det er så klichéagtigt, men det er virkelig mit allerbedste råd. Det hjælper på alt: humør, udseende, energiniveau og appetit. Hvis du, ligesom mig, ikke altid (læs: stort set aldrig) får otte timers søvn om natten, så tag en power nap, når det er muligt. Man bliver overrasket over, hvor stor forskel 10 minutter kan gøre.

LÆS OGSÅ: Sådan ved du, om kort hår vil klæde dig

LÆS OGSÅ: Skønhed på budget: "Det er det ubetinget bedste og billigste skønhedstip"

LÆS OGSÅ: Hudterapeutens tip til ren hud: Derfor burde alle kvinder spise dette kosttilskud