Foto: PR
ALT for damerne

ALT for damerne tester: Ansigtsløftning uden kirurgi

Af Marie Kaufholz 06.okt.2010 Mode

En behandling består af massage af de 97 muskler i huden. Det meste er ren luksus, men det føles helt ærligt en lille smule grænseoverskridende at blive masseret inde i munden, men for at se yngre ud er jeg villig til lidt af hvert. Og Hanne forklarer at efter et stykke tid elsker folk det – nogle bliver faktisk så afslappede af det, at de falder i søvn imens.


"Efter 60 minutter får jeg lov til at se mig selv i spejlet – og jeg kan se forskellen. Og mærke den. Mit ansigt ser mere afslappet ud, mine kæber, som jeg har det med at bide hårdt sammen, når jeg sidder foran computeren er løsnet, og min hud stråler. "

Jeg kan godt stadig spotte min rynke i panden, men Hanne forklarer at en enkelt behandling ikke er nok til rette det hele op. Men skidt med det, for mit ansigt føles, som om det har tabt sig, og min hud er fuld af glans.


ALT for damerne prøvede A.L.T.-Wellness hos Hanne Andersen, Strandparksvej 3, 2900 Hellerup. En behandling a 60 min. koster 550 kr., seks behandlinger 3.000 kr.Læs mere på cliniquebelnatur.dk.Henter...