#DreamsCanReallyComeTrue - Hvem nominerer du til DYRBERG/KERNs konkurrence?
Sponseret indhold

#DreamsCanReallyComeTrue - Hvem nominerer du til DYRBERG/KERNs konkurrence?

Se hvem de nominerer til DYRBERG/KERNs konkurrence om smykker for 30.000 kr. - hvem nominerer du?

Sponseret indhold Af Præsenteret af DYRBERG/KERN 03.feb.2016 Mode

DYRBERG/KERN kører i hele februar måned en online konkurrence, der skal minde os alle om at huske at takke og forkæle dem, vi holder af.

#DreamsCanReallyComeTrue kampagnen fokuserer på kvinden, og ikke mindst den kvinde vi i vores hverdag glemmer at takke – det kan være din mor, din veninde, den kollega der altid lige har to minutter til dig, din søster og alt her imellem.

Det er meget nemt – alt du skal gøre er, at klikke ind på www.DyrbergKern.dk og følge hashtagget #DreamsCanReallyComeTrue, hvor du nominerer den du holder af. Læs videre, og find ud af, hvem disse skønne kvinder nominerer!

Cecilie Haugaard


Mit navn er Cecilie Haugaard, og jeg er 25 år. Jeg er cand.merc. i psykologi, men arbejder pt. som model og elsker det. Jeg har valgt at nominere min kære mor, da hun altid har været et forbillede for mig. Min mor er en stærk, selvstændig og yderst betænksom kvinde, som har overhældt min bror og jeg med kærlighed og givet mig troen på mig selv til at kunne gøre og opnå, hvad end jeg vil i livet. Hun tænker altid på andre før sig selv, og netop derfor fortjener hun at blive forkælet med lækre smykker fra DYRBERG/KERN.

Axelle ambånd

For mig har smykker altid været noget personligt. Noget jeg forbinder med et minde om en tid, følelse eller person. Af samme grund går jeg altid med de samme smykker - når det først er kommet på, kommer det ikke af. Det har været ubeskriveligt svært at vælge blot ét favorit smykke fra DYRBERG/KERN´S nye kollektion. Min favorit er endt med at være Axelle - et enkelt, klassisk, guld armbånd, der kan stå for sig selv. Det tidløse design stemmer godt overens med min personlige stil, da det er råt og samtidig elegant.

Sculpt ring


Emilie Lilja

Mit navn er Emilie Lilja, jeg er 27 år og arbejder som model, DJ og blogger på EmilieLilja.com

Jeg nominerer min kusine til at vinde konkurrencen, fordi hun er en hårdtarbejdende pige, som fortjener lidt selvforkælelse inden hun starter på lægestudiet og SU til februar.

Privilegia SL Watch

Hvis vi vinder, vil jeg vælge dette ur fra DYRBERG/KERN fordi jeg elsker dets simple, elegante og klassiske look. Jeg går udelukkende med sølvsmykker og derfor passer dette ur perfekt til resten af min samling. Desuden gør urets rolige udseende sig godt til at style med mange armbånd for at skabe et chunky look.

Drina armbånd


Marina armbånd
Freja Wewer

Mit navn er Freja Wewer. Jeg er 20 år gammel og er model hos Scoop Models. Derudover blogger jeg til dagligt på www.frejawewer.com. Jeg har valgt at nominere min bedste veninde Cathrine, i DYRBERG/KERNs #DreamsCanReallyComeTrue konkurrence, fordi hun altid formår at få mig i godt humør. Vi har haft mange sjove stunder sammen, og dem værdsætter jeg utrolig højt.

Axiom øreringe
Jeg har masser af sorte læderjakker hængende derhjemme i skabet, og jeg synes at disse fine smykker står rigtig godt til de sorte læder. Jeg elsker at de både er rå og feminine i udtrykket. De kan både bruges til hverdag og fest.

Lituus Ring


Jada Halskæde
 
Maria Kragmann
 Jeg er en 22-årig Aalborggenser, som er uddannet grafisk designer og stifter af bloggen, www.mariakragmann.com. Jeg nominerer min storesøster til at vinde konkurrencen, da hun uden tvivl fortjener det. Hun er en hårdtarbejdende jurastuderende, som ligger alle kræfter i hendes fag. Hun elsker at gøre noget ud af sig selv, men har sjældent tid til at forkæle sig selv eller købe nye items til hendes seje garderobe. Hun fortjener helt sikkert at vinde DYRBERG/KERNs #DreamsCanReallyComeTrue konkurrence!

Cannes Sm Watch
 
Jeg har en feminin stil med et afslappet twist. Hvad angår smykker, kan jeg godt lide at mikse metaller på kryds og tværs. Mit absolutte favorit smykke fra DYRBERG/KERN er uden tvivl mit nye ur. Uret er et miks af guld og sølv, og passer derfor perfekt ind i min stil, og så elsker jeg, at jeg kan tilsætte alle mine andre smykker dertil.

 


Henter...