ALT for damerne

Her er vinderne af 'Din modebutik 2014'

I har stemt på landets bedste modebutikker. Se hvem der har vundet her.

Af ALT for damerne 04.jun.2014 Mode

I alt er over 12.000 stemmer fra hele landet med til at præmiere læsernes lokale favoritmodebutik med titlen 'Din modebutik 2014' og i alt 100.000 kr. fordelt på fire butikker i København, Sjælland, Fyn og Øerne samt Jylland, i samarbejde med M.F.K.'s Almene Fond.

SE VINDERNE HER:
Vinder af 'Din modebutik 2014' - Sjælland

Vinder af 'Din modebutik 2014 - København

Vinder af 'Din modebutik 2014 - Fyn og Øerne

Vinder af 'Din modebutik 2014 - Jylland'

Alle de fire vinderbutikker får besøg af ALT for damernes chefredaktør Tina Nikolaisen og formand Jørgen Krebs fra M.F.K.'s Almene Fond, som vil overrække gavechecken på 25.000 kr., der er øremærket til forbedringer i butikken og til fordel for kunderne.

"Det har været en meget spændende konkurrence med mange gode butikker, som har været nomineret. Det er dejligt at se at opbakningen til lokalmiljøet er så stor. Nu glæder jeg mig til at møde vinderen og høre hvordan de vil bruge præmien til at gøre butikken endnu bedre", siger Tina Nikolaisen, som suppleres af Jørgen Krebs:

"Fonden, der bygger på grundstenene af et af de ældste lav i Danmark, har igennem alle årene støttet detailhandlen og i disse tider, hvor detailhandlerne mange steder har det svært, er det dejligt at være med til at skabe opmærksomhed på de butikker, der prioriterer service og kvalitet højt - og bliver belønnet med tilfredse kunder."

Ikke kun butikkerne, men også de læsere, som har skrevet den bedste nominering til hver af de fire vinderbutikker, får en præmie bestående af et halvt års abonnement på ALT for damerne samt en parfumegave.

Følg med her på ALTfordamerne.dk/modebutik2014 hvor vi løbende bringer opdateringer om vinderne af 'Din Modebutik 2014' samt linker til interview med de glade vindere.

Vinderbutikkerne offentliggøres på følgende datoer:

Sjælland: 4. juni
København: 4 juni
Fyn: 5. juni
Jylland: 12. juni

dupa

Henter...