Eurowoman

Kom tæt på Muuse x Vogue Talents vinderen

Del på
Af Natalie Hinch 19.dec.2012 Mode

I sidste uge offentliggjorde Muuse årets vinder af Muuse x Vogue Talents Young Vision prisen for 2012.


Vinderen blev tyrkiske Ece Gözen som vi her har mødt for at lære hendes design lidt bedre at kende.

 

Hvordan vil du beskrive dine designs og hvad kendetegner dem?

 

Man kan definere mine designs som 'sportcouture’. For det meste er det stiliserede skarpe former, inspireret af mine koncepter. Jeg harmoniserer dem med friske visioner og ideer. De silhuetter, der fremkommer, rummer unge, innovative og helt nye designs med et væld af sportslige detaljer. Det, vil jeg mene, er min signatur og mit design.

 

Hvad betyder det at vinde prisen, og hvordan vil det ændre fremtiden for mærket Ece Gözen?

 

Det betyder meget for mig, da det er den allerførste pris, jeg har modtaget i et internationalt forum. At vinde en pris i en international konkurrence vil helt sikkert være en milepæl i min karriere.

 

Jeg er blevet en af ​​de 10 finalister i en konkurrence på 300 ansøgere. Den endelige beslutning blev taget af Sara Maino, moderedaktør på Vogue Italy, og resultaterne blev offentliggjort. Jeg var den, der modtog prisen 'Mest visionære designer 2012’!

 

At blive vurderet af chefredaktøren for ​​Vogue Italy og blive stemplet som et nyt talent er en stor ære for mig. Derudover er vi godt klar over, at det skabe et brand og styre de finansielle processer, er temmelig svært for en designer. Takket være MUUSE, har jeg taget det første skridt på vejen til at blive et brand. Snart vil min Capsule Collection, med navnet Ece Gözen Muuse Editions, blive produceret og solgt.

 

Jeg vil også blive præsenteret i talentsektionen på vogue.it med et interview og galleri, der viser min 'Illusional Harmony' kollektion. Jeg tror, at hele projektet vil blive ledsaget af en proces med et spændende og effektivt samarbejde.

 

Har du en muse der inspirerer dig - i almindelighed og for denne samling?

 

 Jeg bliver nemt inspireret af et objekt, et foto, eller nogle gange en person. Men i sidste ende, smelter alle disse inspirationer sammen til det definitive look, jeg har i tankerne. For at blive inspireret, er jeg altid nødt til at fastholde min stil og alle mine kreationer bør absolut være up-to-date og cool!

 

Hvilke kvinder forestiller du dig, når du designer?

 

Jeg forestiller mig meget tillidsfulde kvinder, åbne for, hvad der er nyt, som skjuler deres kvindelighed i et sporty udseende.  Jeg forestiller mig også inspirerende og mystiske kvinder.

 

Hvem er din egen personlige favorit designer?

 

Modedesigner Nicolas Ghesquiere plus alle de store videnskabsmænd, filosoffer og kunstnere, der har forsøgt at forstå og designe den verden, vi nu lever i.


Hvor ligger priserne på dit design og hvornår det købes på MUUSE?

 

Du vil få mulighed for at eje dit eget "Ece Gözen Muuse Editions” design meget snart.
Priserne vil ligge på mellem 100€ og 600€  (ca. 750 – 4.500 kr.)


Læs også: Vinderen af Muuse x Vogue Talents offentliggjort »

Del på
Kommentarer (0)

Henter...