Lige landet
Denne uges nye items byder på masser af blomsterprint.
Eurowoman

Lige landet: De 5 bedste køb i denne uge

Denne uges nye items byder på masser af blomsterprint.

Af Anna Engstrøm 28.feb.2016 Mode

Blomsterprintet er igen landet i butikkerne. Lige nu er det det sort/hvide grafiske blomsterprint, der florerer. Her på redaktionen drømmer vi om de lækre blomstrede bukser fra Sand, samt forårets uundgåelige kjole - "slip-in" kjolen. Style dem sammen for at få et feminint lag-på-lag look eller tilsæt en rullekrave under kjolen for at få et mere nedtonet look.

Apropos rullekraver, så er det fineste bud på denne sæsons rullekrave netop landet hos Bruuns Bazaar. Det lette glimmermateriale gør, at den både kan bruges til hverdag og til fest – og sagtens også i kombination med slip-in kjolen.

Fuldend lag-på-lag looket med en let jakke i et kimono snit, som denne budgetvenlige version fra Vila. Den kan både bruges til de brede silkebukser, til rullekraven og endda også ud over slip-in kjolen på en varm forårsdag.

Denne uges hotteste sko er den spidse ballerina. Vi har tidligere set dem hos Céline især, men nu er Marc Jacobs også kommet med en fin model i sort lak, som kan bruges til al slags påklædning.


1. Kjole fra Tibi til 4.180 kr.


2. Jakke fra Vila til 300 kr.


3. Bukser fra Sand til 1.499 kr.


4. Rullekrave fra Bruuns Bazaar til 599 kr.


5. Sko fra Marc Jacobs, 2.200 kr.


LÆS OGSÅ: Modens 7 vidundere: Her er din garderobes uundværlige items

LÆS OGSÅ: Derfor er der gået nuttet nostalgi i moden

LÆS OGSÅ: 6 tegn på, at du klæder dig på for dine veninder


Henter...