Eurowoman

Wood Wood i international modvind

Del på
Af Camille Berner 23.apr.2012 Mode

Danske Wood Wood er i dag havnet i noget af en international modestorm. Firmaet, der forbindes med rummelighed og højt til loftet, er nemlig blevet midtpunkt i noget af en internet-konflikt, der udspringer af et indlæg på sladderbloggen ”Oh No They Didn’t”, hvor Wood Wood via salgsstedet Urban Outfitters er blevet beskyldt for at sende anti-semitiske signaler med deres gule T-shirt, som har en stjerne på venstre brystlomme. Historien har siden spredt sig via flere andre online-medier.

T-shirten med stjernen skulle ifølge kritikere lede tankerne hen på nazisternes mærkning af jøder under Anden Verdenskrig.

Wood Wood har her til formiddag nægtet, at T-shirten skulle have noget med Davidsstjernen at gøre og understreger, at stjernen i stedet er inspireret af patchwork og geometriske mønstre.

Wood Wood fortæller desuden, at da T-shirten blev produceret, opdagede man ligheden med Davidsstjernen og besluttede derfor at holde den ude af kollektionen. Urban Outfitters har således vist et billede af en tidlig model, som ikke er kommet i produktion. Wood Wood beklager, hvis nogen føler sig trådt på.

Se også: Støt med 1 T-shirt »

Del på
Kommentarer (0)

Henter...