Persondata politik

Privacy Policy

Persondata politik

Del på
Af Redaktionen | 02.okt.2015 | Om

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Når du klikker dig ind på ALT.dk, indsamler Egmont Publishing A/S oplysninger om dig som person. Nedenfor kan du læse om de oplysninger vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Du skal være opmærksom på at du accepterer vores retningslinjer, når du besøger ALT.dk.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondata politik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Hvilken information indsamler vi om dig?
Den information vi indsamler om dig kan deles i to kategorier:
1. Oplysninger vi kan henføre til dig som person
2. Ikke-personlige oplysninger

1. Personhenførbare oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrere dig, købe en vare eller deltage i en undersøgelse.

Alle er velkomne til at besøge ALT.dk , men for at få det fulde udbytte af alle funktioner og tilbud er det i en række situationer nødvendigt at du identificerer dig.

1.1 Nyhedsbreve

For at kunne modtage nyhedsbreve fra alt.dk er det nødvendigt, at du oplyser din e-mail adresse – ellers kan vi ikke sende det til dig.

1.2 Login funktion og kommentarer till artikler

Vi beder dig om at identificere dig, hvis du ønsker at logge ind på ALT.dk, når du har logget dig ind kan du, bl.a. kommentere artikler, bruge vores motions community. Vi modtager i denne forbindelse minimum følgende informationer: E-mail, brugernavn og køn.

1.3 Spørgeskemaer

For at vide mere om vores brugere gennemfører vi indimellem spørgeskemaundersøgelser på ALT.dk Det er forskelligt hvad der bliver spurgt om i disse undersøgelser, men du kan altid vælge at deltage uden at oplyse hvem du er – ligesom det er helt frivilligt om du vil svare på spørgsmålene. Dit besøg på alt.dk eller dine muligheder på alt.dk afhænger ikke af om du deltager i undersøgelserne eller ej, men da vi gennemfører undersøgelserne for at forbedre brugeroplevelsen eller blive bedre til at lave ALT.dk sætter vi pris på din deltagelse.

Du bør aldrig svare på undersøgelser på alt.dk, der ikke har en tydelig og kendt afsender.

1.5 Konkurrencer og særlige tilbud

Fra tid til anden har vi konkurrencer eller særlige tilbud på ALT.dk og vi indsamler i denne forbindelse typisk navn, e-mail og adresse. Hvis denne information deles med andre virksomheder vil dette klart fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Det kan være en forudsætning for deltagelse at du accepterer, at ALT.dk eller andre må kontakte dig efterfølgende. Dette vil tydeligt fremgå af konkurrencen/tilbuddet. Deltagelse i konkurrencer og særlige tilbud er altid frivillig.

2. Ikke personlige oplysninger

På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på ALT.dk. Ingen af disse oplysninger er det muligt at spore til dig som person, men alene til den computer, hvorfra du har opnået adgang.

2.1 Cookies

På ALT.dk benytter vi cookies til at gøre din oplevelse på ALT.dk bedre.

En cookie er en lille stump data, der gemmes i din browser og som kan læses af enten ALT.dk eller en af vores partnere.

En cookie indeholder information såsom f.eks. dine indstillinger på computeren, indhold af en indkøbskurv, interne serverdata eller andre data brugt af vores server. Cookies er ikke programmer, der kører på din maskine, men små stumper tekstdata, der sendes frem og tilbage til og fra din computer. Cookies er hverken spyware eller virus.

Vi skelner mellem om cookien forsvinder, når du lukker din browser (sessions-cookies) eller om de bliver gemt på din computer (blivende cookies).

Ligeledes skelne vi mellem om cookien har ALT.dk som afsender (første parts cookies) eller en af vores partnere – typisk annoncører - som afsender (tredje parts cookies).

Du kan i de fleste browsere ændre på indstillingerne for hvilke cookies, der bliver sat på din computer.

Vi sætter kun blivende cookies for at kunne gøre dit besøg på ALT.dk så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores sites, visning af annoncer, levering af varer og services og i forbindelse med brugergenereret indhold.

Sessions-cookies forsvinder når du forlader vores domæne, fx ALT.dk.

3.0 Samarbejdspartnere og foreninger

Egmont Publishing A/S er medlem af Danske Medier (danskemedier.dk) og samarbejder i den forbindelse med Gemius om trafikmåling.

Via Gemius indsamles og offentliggøres løbende trafiktal på de førende danske internetsites.

Egmont Publishing A/S samarbejder med virksomheden Cxense (www.cxense.com) om brugen af systemet Cxense Display til styring af internetannoncer på Alt.dk.

Google
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View
CA 94043, USA

Facebook
1601 S California Ave
Palo Alto, California
94304, USA

Crazy Egg, Inc.
16220 E. Ridgeview Lane
La Mirada, CA 90638

I forbindelse med brugen af ovennævnte systemer anvendes cookies.

Følgende samarbejdspartnere sælger eller videregivere vi oplysninger til, hvis den pågældende tjeneste benyttes:

Bemærk, at i forbindelse med diverse konkurrencer og afstemninger kan videresalg af opsamlede Leeds forekomme. Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at registrere dig.

Bemærk, at listen over samarbejdspartnere opdateres løbende. For yderligere oplysninger om samarbejdspartnere, kan hostmaster@egmontmagasiner.dk kontaktes.

4.0 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger?

Ifølge 'Persondataloven' skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor har kun et mindre og relevant udvalg af Egmont Publishing A/S medarbejdere adgang til registrerede brugerdata på ALT.dk.

Egmont Publishing A/S videregiver eller sælger under ingen omstændigheder dine personlige oplysninger til tredjepart.

Vi kan dog ikke garantere fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Andre kan uberettiget tiltvinge sig adgang til beskyttede data, når data sendes og opbevares elektronisk. Så selv om vi forsøger at beskytte oplysningerne bedst muligt, kan vi ikke garantere for sikkerheden af de afgivne oplysninger. Du sender derfor dine data på eget ansvar.

5.0 Din accept

Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger ALT.dk.

6.0 Kontakt

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Egmont Publishing A/S på hostmaster@egmontmagasiner.dk eller tlf. 39 45 75 00. 

Del på
Kommentarer (0)
Henter...