banner image

8 NUMRE AF ALT FOR DAMERNE     KUN 200 KR.    SPAR 32%

BESTIL HER

Julie Steincke

“Der er et produkt, jeg skal købe, som alle snakker om i London”

Sanger og skuespiller Julie Steincke, der netop nu er aktuel i Jekyll & Hyde The Musical på det Nye Teater, er glad for produkter, som kan holde til strabadserne på scenen.

1. Sund olie

Til den tørre ­vinterhud bruger jeg økologisk kokosolie. Det er fantastisk. Jeg kan godt lide følelsen af, at jeg gør noget godt for min krop og hud, og at jeg holder den så ung, sund og spændstig som muligt.


Økologisk kokosolie, Urtekram, 43 kr.

LÆS OGSÅ: 7 grunde til at du vil elske kokosolie

2. Øko-scrub

Jeg elsker en god bodyscrub! Acai Antioxidant Body Scrub fra Rudolph Care er så skøn for huden, der efterlades både blød og lækker. Jeg er stor fan af ­økologiske produkter – også til kroppen, og jeg har aldrig haft nogen problemer med dem.


Acai Body Scrub, Rudolph Care, 325 kr.

3. Af med teater-makeuppen

Jeg bruger Aesop Amazing Face Cleanser, som puttes på et vådt stykke vat. Den tager al teatermakeuppen af på en blid måde, hvilket er vigtigt, da jeg har meget sart hud. Det betyder også meget, at der ikke er meget parfume i produkterne, da jeg meget nemt slår ud af det.

 
Amazing Face ­Cleanser, ­Aesop, 310 kr.

4. Let på huden

Jeg er meget glad for Jane Iredales Purepressed Base Golden Glow. Den er enormt let på huden og effektiv til at ­skjule diverse rynker, bumser og røde pletter, og så er den god i alle temperaturer. Jeg danser enormt meget på scenen, og den dækker svedperlerne effektivt!


Purepressed Base, Golden Glow, Refill, Jane Iredale, 310 kr.

5. Sceneduft

Elie Saab laver de smukkeste kjoler, men også parfumer, der dufter himmelsk, og det er et must i min verden! Men når jeg står på scenen, så er Chanel No 5 en duft, jeg religiøst må bære: Den giver selvsikkerhed, tryghed og en strejf af sexethed.


Chanel No 5 EDP 50 ml, Chanel, 715 kr

6. Hårklassiker

Jeg har lige fået klippet mit hår til over skulderlængde, så jeg bruger mange hårprodukter for at tæmme manken – jeg har nemlig tykt, krøllet hår! En klassiker, som jeg ikke kan undvære, er L'Oréals Elnett hairspray. Det er simpelthen den bedste hårspray af dem alle. Jeg har haft flere koncerter i stormvejr, hvor håret ikke rykkede sig! Now that's a product that delivers!


Elnett Satin, L'Oréal, 60 kr.

7. Min næste skønhedsinvestering

Det næste produkt, jeg skal købe, er et, som alle ­snakker om i London, ­nemlig: Egyptian Magic All Purpose Skin Cream. Den lover skøn hud og langt liv og "peace of mind". Hvis den holder, hvad den lover, er jeg solgt! 

 
Egyptian ­Magic All Purpose Skin Cream, Helsemin.dk, 299 kr.

LÆS OGSÅ: “Jeg føler, jeg får det forkerte ben ud af sengen, hvis jeg ikke har dette item på”

LÆS OGSÅ: "Jeg bliver tit spurgt hvilken mascara jeg bruger"

LÆS OGSÅ: "Kvinde, brug ikke dine børn som undskyldning"

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>

Ok