Sponseret indhold

Vind 2 sæt Sødahl sengetøj m. Flora Danica motiv

Forkæl dig selv og dit soveværelse. Du har nu chancen for at vinde to sæt sengetøj fra Sødahls serie Flora Danica som er produceret i 100% blød bomuldssatin. Størrelse 140x200

Sponseret indhold Af 26.jun.2017 Sommerkonkurrencer 2017

Hos Nynne er en internetbutik til den modebevidste forbruger, og er stolt forhandler af en masse forskellige mærkevarer til boligen. Vi gør hver dag vores ypperste for at give kunden den absolut bedste service i Danmark og en hyggelig oplevelse. Vi mener derfor vi er ”Danmarks hyggeligste internetbutik”! Så kom forbi, vi har helt sikkert noget til dit hjem. 

Du kan lige nu vinde 2 sæt Flora Danica sengetøj fra Sødahl. Sættene er lavet i 100% dejlig blød bomuldssatin, økotexmærket og har lynlås i både dyne og pudebetrækket. Sengesættet er lavet som en hyldest til det frodige plantageliv der findes i Danmark. Motivet er Fuglegræs, som er blevet gengivet med alle de små uperfektheder fra det oprindelige oplag. 

Præmieværdi: 1.400 kr
Antal vindere: 3
Periode: 26.6.17 - 6.8.17
OBS: Kun en deltagelse per husstand

Hvad er Hosnynne.dks slogan?
Deltager info

Konkurrencen er sponseret af Hos Nynne, som modtager dine konkurrenceinformationer, og som du samtidig accepterer at modtage markedsføring fra via brev, tlf. og e-post (e-mail, sms, mms og lign). Derudover accepterer du at modtage alt.dk e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra alt.dk og alt.dk partnere. Endelig accepterer du at modtage information og tilbud fra Egmont-koncernen via e-post og telefon. Læs mere om nyhedsbrevene, partnere, produktkategorierne og selskaberne i Egmont-koncernen, samt hvilke oplysninger vi deler her

Nyhedsbrevet fra alt.dk indeholder typisk redaktionelt indhold og derudover kan det indeholde konkurrencer og/eller markedsføring fra os og/eller vores partnere. Markedsføringen, vil typisk vedrøre magasiner og bøger, film, underholdning og fritid, forbrugerelektronik, livsstilsprodukter samt billetter til diverse arrangementer. Du kan læse mere om hvem vores partnere på www.mitblad.dk/partnere, hvor du finder en liste med de mest almindelige partnere. Vi forsøger at holde denne liste så ajour som muligt. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet via et link i nyhedsbrevet.

Information og tilbud fra Egmont koncernen handler især om magasiner og bøger, film, underholdning og fritid, forbrugerelektronik, livsstilsprodukter samt billetter til diverse arrangementer. Egmont koncernen må godt internt dele mine personoplysninger (f.eks. navn, adresse, e-mail, telefon, køn, alder og interesseområder mv.) Du kan til enhver tid frabede dig at modtage yderligere specialtilbud, kampagner og information fra de enkelte selskaber.

Egmont koncernen består pt. af bl.a. Egmont Publishing A/S, Fordel.dk, Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, Nordisk Film A/S, Nordisk Film Distribution A/S, Nordisk Film Biografer A/S, Kino.dk A/S, Billetlugen A/S, GoGift.com A/S. Der kan ske ændringer i de selskaber, der omfattes af koncernen. Læs mere på vores website (http://www.egmont.com/dk/Om-Egmont/Virksomheder-i-Egmont/) hvis du ønsker yderligere information om selskaberne i Egmont-koncernen.

Magasiner og bøger er især ugeblade, magasiner, faglitteratur, skønlitteratur, børnebøger, tegneserier, lydbøger, e-bøger og bogapplikationer. Film, underholdning og fritid er især film, musik, spil, tjenester på web og mobil, filmtjenester f.eks. Min Bio, computer software, biograf- og teaterforestillinger, koncerter, messer, sportsarrangementer, museer, forlystelsesparker, oplevelsesture, restaurantbesøg, produkter der forhandles Tildigframig.dk. Forbrugerelektronik er især spilkonsoller, musik- og filmafspillere, tv- og radioudstyr og computer hardware. Livsstilsprodukter er især skønhedsprodukter, møbler, køkkenudstyr, haveudstyr, tøj, sko, accessories, mad og vin. Billetter til diverse arrangementer er f.eks. billetter til koncerter, teater, opera, musicals og diverse sportsarrangementer.

Deltag her
dupa

Henter...