sponsoreret indhold
Ønsker du at skære ned på sukker- og kalorieindtaget i 2016?
SPONSORERET indhold

Ønsker du at skære ned på sukker- og kalorieindtaget i 2016?

Af: Præsenteret af Coca-Cola
28. dec. 2015 | Sundhed | Fit living

Et nyt år af dit liv skal til at begynde. Et nyt kapitel venter på at blive skrevet. Det er tid til at standse op og reflektere over livet.

Hvad gør dig glad? Er der noget, du ønsker at ændre på i det nye år?

Oven på julens og nytårets mange fester trænger kroppen til et pusterum. Måske vælger du at gøre januar til en lidt sundere måned; en måned uden alkohol, fester og for meget mad. Måske vælger du at dyrke mere sport og skære ned på sukkerindtaget. Måske vælger du at fortsætte, hvor du slap?

Uanset, hvad du vælger for det kommende år, er valget dit. Vælg en livsstil, der gør dig glad – det er dit liv, dit valg.





COCA-COLA LIFE

Coca-Cola life er et helt nyt medlem af Coca-Cola familien. Den er sødet med en blanding af sukker og steviaekstrakt* og imødekommer kravene til en moderne og balanceret livsstil.


Coca-Cola life har den gode smag du forventer af Coca-Cola men med 35 % mindre sukker og færre kalorier.

Det er en cola til dig, der gerne vil skære ned på sukker og kalorier, men ikke vil gå på kompromis med den gode smag. Det er første gang, der anvendes steviaekstrakt som sødestof i en Coca-Cola variant.

Med Coca-Cola life får du en velsmagende cola med sødme fra naturlige kilder, men med 35 % mindre sukker og 35 % færre kalorier**.

KALORIEFRI SØDME – FRA NATURLIGE KILDER
Den grønne steviaplante er verdens sødeste plante. Den er i familie med krysantemum og er oprindeligt fra Paraguay, men dyrkes i dag både i Afrika, Asien og Sydamerika.
 Sødestoffet, steviolglycosider, der fremstilles af steviaplanten, er hele 200 gange sødere end sukker, men indeholder modsat sukker slet ingen kalorier.

Derfor bruges ekstrakt fra plantens grønne blade til at søde og kaloriereducere alt fra slik, syltetøj og saftevand til yoghurt. Og nu også den nye Coca-Cola life.

*steviolglycosider.
**Sammenlignet med andre sukkerholdige cola-produkter i Danmark