sunde snacks
SPONSORERET indhold

6 sunde snacks i en fart

Snacks behøver absolut ikke at være usunde eller tage lang tid at lave. Her får du seks af Michelle Kristensens favoritter til et hurtigt mellemmåltid – så er du godt kørende dagen igennem.

Af:: Michelle Kristensen Foto: Getty
01. dec. 2016 | Sundhed | ALT for damerne

FROSNE VINDRUER
Frosne vindruer er virkelig lækre som snack. De bliver aldrig helt stenhårde, selvom de er frosne, og den søde smag kommer mere frem, synes jeg. Men du skal huske at bruge de stenfri druer, ellers bliver det en hård omgang for dine tænder. Om du er til de grønne eller blå er en smagssag.

KINARADISE
Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med kinaradisen, er det på tide. Den er superrig på C-vitamin, fuld af kostibre og lav på kalorier. Brug den som gnavegrønt til din frokost eller som snack med en god dip.

LÆS OGSÅ: Spis dig til en bedre søvn med disse 5 fødevarer

EDAMAME BØNNER
De små grønne bønner har et højt proteinindhold, er rige på mættende kostibre og er lynhurtige at tilberede fra frost. Bland dem med et æble skåret i tern, og drys med lidt salt. Så er der sødt, salt og mæthed i samme skål.

BLADSELLERI & PEANUTBUTTER
Enten hader man dem, eller også så elsker man dem. Jeg elsker dem! Stænglerne med den geniale lille uddybning i er oplagte at fylde noget i. Prøv en bladselleristilk smurt med en tsk. peanutbutter. Det smager bedre, end det lyder.

PESTO
En dressing kan redde den mest kedelige salat, men mange af købeudgaverne er desværre fyldt med sukker og E-numre. Så hvis du som jeg ikke kan overskue at lave din egen dressing af 12 ingredienser, så sørg for at have en pesto på lager. Tag ½ dl pesto, og ryst det op med 1 dl vand, og voila – sund dressing på ingen tid.

LÆS OGSÅ: 11 supersunde råvarer fra det nordiske køkken

LÆS OGSÅ: Nødder - din genvej til flad mave og antiinflammatorisk styrke

LÆS OGSÅ: 5 grønne grøntsager du skal spise mere af