sex og træning
SPONSORERET indhold

Kan sex forbedre dit løb? + 6 andre facts om sex

Der er masser af gode grunde til at gøre sex til din nye yndlingstræning ...

Af:: Redaktionen
29. jul. 2016 | Sundhed | Fit living

Kan SEX forbedre dit LØB?
JA, det kan det. Ifølge en ny amerikansk undersøgelse blandt 1.000 mandlige og kvindelige løbere svarede 48 % af løberne under 40 år, at hvis de dyrkede sex lige før et løb, fik de endnu mere fart i løbeskoene og forbedrede deres præstation.
Det er måske ikke ligefrem en videnskabelig undersøgelse, men ifølge en amerikansk sexolog kan der være noget om snakken. Sex er sjældent meget fysisk krævende, men som enhver anden cardiotræning får det blodet til at pumpe hurtigere, og din puls stiger. Derfor kan det være en god optakt til et løb, fordi du får varmet muskler og led op. Derudover udløser sex endorfiner, som booster dit humør og dit runnershigh.
Kilde: Women’s Health

Kvinder tænker på MAD – mænd tænker på INTIMITET
Spørger man mænd, hvad de helst vil fordrive dagen med på et hotelværelse, vil de fleste tilbringe dagen i sengen med deres partner, mens kvinderne hellere vil spise. Øverst på kvindernes ønskeliste er nemlig at bestille roomservice, med alt hvad hjertet begærer. Det viser en undersøgelse fra hotels.com.

SE OGSÅ: Få tips til at tænde lysten igen

BLIVER SEX BEDRE MED ALDEREN?
SANDT Dit sexliv er en naturlig del af din udvikling som menneske, og derfor udvikler det sig også og bliver bedre med alderen, hvis du holder det ved lige. Du bliver mere bevidst om, hvad du gerne vil have, og hvad du godt kan lide. Du bliver bedre til at sige fra. Og du bliver mere afslappet omkring dig selv og din seksualitet.

HAR MÆND MERE LYST END KVINDER?
SANDT & FALSK Mænds sexlyst er ret konstant, mens kvinders svinger meget. Kvinders sexlyst bunder i et komplekst samspil af fysiologiske, psykologiske, emotionelle, kulturelle og miljømæssige forhold.

MINDSKER STRESS SEXLYSTEN?
SANDT Kvinder oplever typisk, at lysten til sex hænger sammen med ydre faktorer som stress, daglige gøremål og hverdagens udfordringer: For meget af det ene betyder mindre af det andet.

SE OGSÅ: Hvad sker der i kroppen, når du har sex?

12 MINUTTER.
Så kort tid tager det at finde ud af, om du er interesseret i en person på jeres første date. Det er bl.a. mængden af øjenkontakt, smil, tonefald, tøj og kropslugt, der kan få interessen til at fise ud, viser en ny undersøgelse.

GØR SEX TIL DIN NYE YNDLINGSTRÆNING
Ud over at være et fantastisk redskab til nærvær er sex også et af kroppens basale behov. Det øger forbrændingen og frigiver en masse gode hormoner, der gør os glade, velafbalancerede og ikke mindst slanke.

SE OGSÅ: Sexolog Jakob Olrik: Hn skal helst have mere lyst end dig

SE OGSÅ: Test dig selv: Hvordan har dit sexliv det?

SE OGSÅ: Test dig selv: Hvilken sextype er du?