motivation til træning
SPONSORERET indhold

Michelle Kristensen: Sådan kommer du afsted til træning

Har du brug for en strategi til at få realiseret dine nytårsfortsæt? Michelle Kristensen har samlet fire gode fif, der hjælper dig med at holde motivationen oppe året igennem.

Af: Michelle Kristensen Foto: Getty
11. jan. 2017 | Sundhed | ALT for damerne

 

1. Sæt din sundhed i skema
Det lyder måske kedeligt, men med lidt planlægning bliver det meget mere overskueligt for dig at komme i hus med dine mål. Tag kalenderen, og lav en simpel plan over, hvilke dage du skal træne, og hvad du skal spise. Så skal du bare holde dig til den og dermed ikke bruge unødig energi på hele tiden at tænke over, hvad næste skridt skal være.

2. Tag på sunde venindedates
Det er nemt at blive under dynen, når der ikke er nogen, som holder dig i ørerne. Det er derfor en supergod ide at lave træningsaftaler med din veninde. Skift cafebesøget ud med en lang gåtur eller en tur i fitness. Det er også en stor hjælp at tilmelde dig hold i fitnesscenteret − gerne et stykke ud i fremtiden. Det forpligter og motiverer. Bagefter kan du med god samvittighed hoppe under dynen med en varm kop te.

LÆS OGSÅ: Venindeøvelser: Bliv fit & glad med Helsematilde

 

3. Køb nyt træningstøj på udsalg i januar
Selvom januar mest af alt rimer på mørke, kulde og blege ben, er der også visse lyspunkter – som januarudsalget! Her kan du helt sikkert finde både træningstøj og træningssko på udsalg, og måske endda en sej gadget, som kan gøre det endnu sjovere at træne og leve sundt. Så er du klar til at komme godt ud af startblokken i det nye år.

4. Prioriter din søvn
Din bedste energikilde kommer fra din søvn. Får du ikke sovet mellem 7-9 timer om natten, kan det gå ud over både din koncentration, dit humør, overskud, vægt og i værste tilfælde sundhedstilstand. Det er fristende at skære ned på søvnen for at nå det hele, men se din søvn som en investering. Får du den rigtige mængde søvn, arbejder du mere effektivt og har mere overskud til at realisere de sunde mål, du har sat dig i 2017.

LÆS OGSÅ: Michelle Kristensen: Sådan sætter du dig et mål - og når det

LÆS OGSÅ: Gåture gør dig slank og stærk

LÆS OGSÅ: Sådan spiser du dig til et stærkt immunforsvar & mere energi