Custommade designer løbetrøje til Alt for damernes kvindeløb 2017
SPONSORERET indhold

Årets løbetrøje er designet af Custommade

Løbetrøjen til ALT for damernes kvindeløb er i år designet af Custommade.

Af:: Susanne Knutzen
09. feb. 2017 | Sundhed | ALT for damerne

Det bliver uden tvivl farverigt og flot, når startskuddet til ALT for damernes kvindeløb 2017 lyder i Aarhus, Aalborg, Fredericia, Odense og København. Over 20.000 kvinder vil nemlig indtage løberuterne i lækre løbe T-shirts med dyreprint og pangfarver, som er designet af det danske modebrand, Custommade.

”Vi ville skabe en løbe T-shirt, som var feminin og sporty og med Custommades tydelige DNA. Derfor valgte vi at tage udgangspunkt i et bestseller-print fra det år, hvor vi vandt ALT for damernes Guldknap - nemlig det bordeauxfarvede leopardprint. Leopardprintet er en klassiker og er lige så populært nu, som altid. Derudover valgte vi at arbejde med en stærk og sporty pop-farve, som matcher det bordeaux-farvede leopardprint perfekt.. Resultatet blev meget i Custommades ånd – præcis som vi ønskede, og vi håber, at der bliver taget godt imod den,” siger kreativ direktør hos Custommade, Christian Dam.

Når du tilmelder dig en af løbe- eller gåruterne rundt om i landet, følger den leopardprintede løbetrøje med. Du får den udleveret, når du henter din gavetaske på løbspladsen.

De sidste år, er der fulgt en særligt designet løbetrøje med, når du har tilmeldt dig Kvindeløbet – og hvert år har der været rift om de populære trøjer. Det er anden gang, et dansk modehus står bag ALT for damernes løbetrøje, og vi har glædet os til at præsentere resultatet for vores læsere i år.

”Årets løbe T-shirt, som er designet er Custommade, er både sporty, frisk, farverig og trendy. De klare farver sammen med det lidt vovede leopardprint gør den til sommerens ”must-have” både til kvindeløbet og til løbeturene bagefter. Jeg føler mig smart i den, og det gør, at jeg lige kan løbe en ekstra kilometer,” siger ALT for damernes chefredaktør, Tina .

Læs mere om løbet og se, hvordan du tilmelder dig her.