Healthy skinny bitch
SPONSORERET indhold

Quickies: Træn på 10 minutter med Healthy Skinny Bitch

Den bedste træning er den, du får gjort … også selv om det kun tager 10 minutter. Og har du længere tid, kan du jo bare tage en ekstra omgang eller to.

Af:: Sara Jin Smidt Foto: Klaus Rudbæk
12. okt. 2017 | Sundhed | Fit living

Træn hver øvelse i 45 sekunder. Hold 15 sekunders pause mellem de forskellige øvelser. Træn hele programmet to gange.
 

ENGLEHOP
Træner: 
Lår, balder og kondition
Sådan gør du:
 Sæt dig på hug med den ene fod foran den anden og numsen helt nede, så den rører din hæl. Hop, så højt op i luften, du kan, og skift fodstilling i luften, så du lander i din udgangsposition, men med modsat fodstilling. Gentag i så højt tempo som muligt.



MOUNTAIN CLIMBERS
Træner:
Mave og kondition
Sådan gør du:
Tag udgangspunkt i en plankeposition. Hold skuldrene lige over hænderne, en lille bøjning i albueleddet, og spænd godt op i maven. Træk nu skiftevis knæene op til brystet, uden at løfte hofte og numse, i så højt tempo som muligt.



JUMP SQUATS
Træner: 

Sådan gør du: Tag udgangspunkt i en bredstående squat, hvor fødderne er placeret i hoftebreddes afstand. Knæ og fødder peger i klokken 10 i 2. Knæene er lige over anklerne i en 90 graders vinkel, og numsen skal stritte godt. Sæt nu af, og hop så højt op i luften, du kan. Så snart du lander, giver du efter i knæene, skubber numsen bagud og spænder godt op i maven, så overkroppen er oprejst, og du lander i din udgangsposition. Gentag i så højt tempo som muligt.

LUNGES
Træner: Lår og balder
Sådan gør du: Stil dig med parallelle fødder i hoftebreddes afstand. Lav et udfald, så begge knæ ender i en 90 graders vinkel og bagerste knæ lige over gulvet. Skub dig selv tilbage til dit udgangspunkt ved at presse din vægt igennem den forreste fod. Gentag samme bevægelse på modsatte ben, så du hele tiden skifter imellem udfald på højre og venstre. Husk at spænde godt op i maven.


SINGLE LEG SITUP
Træner:
 Mave 
Sådan gør du: Læg dig fladt ned på ryggen med strakte ben og arme. Træk nu skiftevis det ene ben op, samtidig med at du løfter overkroppen og sætter dig op, så fod og arme mødes lige over hoften. Gentag i så højt tempo muligt.

SÅDAN SPÆNDER DU OP I DIN MAVE, DIN CORE OG DIT BÆKKEN
Mave: Forestil dig, at du får en mavepuster, og hold den spænding.
Core: Kip bækkenet ind under dig selv, og klem balderne sammen, som hvis du skulle holde en mønt fast ­mellem balderne. 
Bækken: Spænd op i dit bækken på samme måde, som hvis du skulle kappe strålen over, mens du tisser.

LÆS OGSÅ: Healthy Skinny Bitch: 10 tips til at slippe af med sukkertrangen

LÆS OGSÅ: Healthy Skinny Bitch: 10 sunde opskrifter + tips, der slanker