ALT for damernes kvindeløb
SPONSORERET indhold

Saml dit eget dreamteam til årets Kvindeløb

Det er sjovest at løbe, når man er flere, så hvorfor ikke samle alle dine yndlingsdamer til en hyggelig dag i løbets tegn?

Af:: Redaktionen
06. feb. 2018 | Sundhed | ALT.dk

Kolleger, veninder eller familie – du bestemmer selv, hvem du vil have med på dit løbehold. Det helt rigtige dreamteam er med til at skabe en god og hyggelig stemning på løbsdagen, og det er sjovere at løbe, når man er flere. Er I fem eller flere, som gerne vil løbe sammen, kan I tilmelde jer som hold.

ALT for damerne forkæler jer, ligesom de forgangne år, med goodiebags fuld af lækre overraskelser, en flot løbe T-shirt, gode tilbud på pladsen og opvarmning med Jan Svensson og motiverende peptalks af bl.a. Chris MacDonald. Bestil gerne allerede jeres mad, når I tilmelder jer løbet – vi tilbyder lækre salater, sandwich og juices. Eller forkæl jer ude på løbspladsen i Lagkagehusets bod, hvor I kan købe snacks, kager og frugt. Forhåbentlig skinner solen fra en skyfri himmel - ligesom sidste år, så I kan holde en hyggelig venindepicnic.

Hvis I er mange på holdet, kan I leje et telt. Kontakt blot kundeservice, så sørger de for det. Alle kan stille hold  - både hvis I løber samme distance eller hver jeres. Hvis nogen vil løbe og andre gå, er det heller ingen hindring.

Tilmeld jer ALT for damernes Kvindeløb her.