ALT for damerne læserrejse 2017
ALT for damerne

ALT for damerne læserrejse 2017

Wellnesscamp: Kom med ALT for damerne til Club La Santa

Drømmer du om en sundere livsstil med mere overskud og et højt energiniveau? Vi gentager succesen med en intensiv ALT for damerne-uge på Club La Santa. Se, hvad du kan glæde dig til på årets camp

Af Alt for damerne 12.dec.2016 Sundhed

OBS: TUREN ER UDSOLGT MED AFREJSE FRA KØBENHAVN, MEN DER ER STADIG FÅ LEDIGE PLADSER TILBAGE FRA BILLUND.

Bliv sommerklar på ALT for damernes luksuscamp på Lanzarote den 12.-19. maj 2017 – en uge, hvor du træner med de dygtigste trænere og forkæler dig selv og din krop med masser af wellness.

KOM I FORM PÅ 7 DAGE

På campen følger du ALT for damernes luksusprogram med daglig træning og masser af aktiviteter, som vil give dig en stærk krop i balance. Du vil bl.a. prøve funktionel træning, TRX, reformer, dans, mountainbike, hiking, afspænding, aqua- og pulstræning og lytte til foredrag.

Du får yderligere fri adgang til Club La Santas mere end 30 træningsfaciliteter, men kan også vælge at slappe af i solen ved poolen.

SKØNNE RAMMER

Der er mulighed for at bo i Club La Santas arkitektegnede luksussuiter med havudsigt og terrasse, men du kan frit vælge den indkvartering, du ønsker. Hvis du rejser alene, men ønsker at bo sammen med en anden, kan dette godt arrangeres.

DANMARKS BEDSTE TRÆNERHOLD

Tor Andersen er personlig træner og ejer af Powerhouse Cph, et af Københavns bedste pilates- og TRX-centre. Tor har mange års erfaring med undervisning, især i reformermaskiner, og udvikling af træningsprogrammer på mange forskellige niveauer.

Jan Svensson er instruktør og medejer af Powerhouse Cph og underviser i de fleste former for holdtræning – og derudover er han en fabelagtig humørspreder. Jan har mere end 20 års undervisningserfaring i dans, thai-bo og muskeltræning hos bl.a. SATS, Sportsclub og FitnessDK.

Kristina Trolle er personlig træner, coach og foredragsholder. Kristina har mere end 25 års undervisningserfaring og underviser i funktionel træning, yoga og pilates og arbejder ud fra filosofien om, at der skal være balance mellem krop og sind. Kristina er forfatter til bogen ”Silikone Sjæl”.

Hanne Bousager Larsen er leder, udviklingskonsulent og underviser for bl.a. egne træningscentre, Nike, Skodsborg Vigør Center, Club La Santa og direktør i Well-come Fitness & Spa. Eventudvikler og indehaver af Inspire Convention og Inspire Day.

ALT DETTE FÅR DU

  • En eksklusiv uge målrettet træning, foredrag og vejledning på lukkede hold med Danmarks dygtigste trænere.
  • Fly t/r København eller Billund, mad ombord og transfer.
  • Adgang til mere end 30 forskellige træningsfaciliteter.
  • Velkomstdrink og lækker afslutningsmiddag.
  • En spaaften i Club La Santas fantastiske spa. Prøv en af de tre eksklusive spaprodukter fra Karmameju, BIO-EFFECT eller Balance Me.
  • ALT for damerne goodiebag til en værdi af 2.000 kr.
  • Tre måneders abonnement på ALT for damerne.

GOODIEBAG

Vi har samlet en skøn, eksklusiv goodiebag til dig. Du får:

En lækker toilettaske fra Moshi Mind med Kiehl´s lækre produkter til krop og hænder, Rudolph Care’s prisvindende solcreme samt shampoo og balsam, ansigtscreme fra Amazing Space. sportsstrømper fra Kari Traa og den effektive EGF Serum fra Bio Effect.

Til pauserne er der Pukka-urtete og sunde lækkerier fra Naturesource samt proteinbar fra Raw Bite og lakrids fra Rema 1000.

Du får også kosttilskud fra Vitaviva, neglelak fra Essie og den velduftende håndcreme fra Balance Me.

Alt i alt en eksklusiv pakke af wellnessprodukter samlet kun til dig.

SPA

På din spaaften bliver du forkælet med luksuriøse produkter til ansigt, krop og hår i samarbejde med enten Karmameju, BIO-EFFECT eller Balance Me.

Rudolf Care har sørget for ren forkælelse ved alle SPA aftenerne, hvor deltagerne kan prøve deres skønne shampoo & balsam produkter.

BOOK HER

For to personer i samme lejlighed koster turen kr. 9.795 pr. person i Club La Santa Suite 1 med havudsigt og kr. 8.595 pr. person i Comfort 1.

Du kan bestille din rejse ved at ringe til Club La Santa på 76 50 04 00 eller sende en mail til event@clublasanta.dk. Husk navn, telefonnummer, adresse og e-mail på alle deltagerne, hvis du skal booke flere personer i samme bestilling.

Rejser du alene, men ønsker at bo sammen med anden, kan Club La Santa arrangere dette for dig. Du betaler da prisen ved 2 personer i lejligheden.

dupa

Henter...