Pernille Krogh Björklund
SPONSORERET indhold

Kostblog: Forkæl dig med en brunch

Det er weekend, og det er ret fantastisk. Det fejrer vores kostblogger med en stor brunch med et par favoritter. Simpelt, sundt og super lækkert.

Af:: Pernille Krogh Björklund Foto: Privat
28. nov. 2014 | Sundhed | Fit living

Det er en skøn start på dagen og perfekt brændstof til en dag, der byder på en masse læsning til studiet, en løbetur i skoven, rengøring, tøjvask osv. Jeg har lavet en stor portion, så jeg kan spise nogle pandekager efter min løbetur.

Brunchen består af kokospandekager med sirup, skyr med æble og hjemmelavet granola, ristet rugbrød med avokado og en smoothie med skovbær, lime og ingefær.

Pandekagerne af lavet af 2 æg, 2 spsk kokosfibermel, 1 banan og en lille knivspids salt. Ingredienserne blendes sammen. Tilsæt eventuelt en lille sjat mælk, hvis konsistensen er for tyk. Steg pandekagerne i lidt kokosolie på panden. De smager fantastisk med en god ahornsirup eller bær-kompot, der smager af sommer.

Granolaen består af pistacienødder, mandler, græskarkerner, solsikkekerner, hørfrø, sesam og havregryn. Nødderne hakkes og steges derefter med alle de øvrige frø og kerner på panden i honning og et drys kanel, til granolaen er let gylden. Lad det afkøle, inden skyr anrettes med kanel-granola og æbletern.

Fuldkornsrugbrød ristes og anrettes med avokado, salt og peber og eventuelt krydderurter og lidt citronsaft.

Smoothien består af en halv banan, en stor håndfuld frosne skovbær, lidt limesaft og et lille stykke ingefær. Blendet med appelsinjuice. Mums!

Jeg håber I får den dejligste weekend!

Kram fra Pernille, bybjorklund.dk

LÆS OGSÅ: Vinterbrunch med vennerne

LÆS OGSÅ: 7 opskrifter: Spis dig til flad mave

LÆS OGSÅ: Gør din morgenmad dig tyk