motionsløb
SPONSORERET indhold

Klar, parat, løb: 4 events i september

Mangler du et lille blidt skub til at komme i gang med at løbe? Har du lyst til at teste dig selv og løbeformen af eller at tage en tur sammen med andre glade løbere, så tilmeld dig et af efterårets mange løb.

Af:: Susanne Knutzen
23. aug. 2016 | Sundhed | Fit living

Vi har samlet fire gode, der løber af stablen i september.

Støt brysterne-løbet

Løb for den gode sag. Igen i år sætter ALT for damerne i samarbejde med Kræftens Bekæmpelse fokus på brystkræft med Støt Brysterne Løbet 2016. Tilmelder du dig årets løb, doneres 50 kr. af tilmeldingsprisen ubeskåret til Støt Brysterne. Du kan løbe både i Aarhus og København og vælge mellem walk, 5, 10 og 15 km. Igen i år får mændene også mulighed for at løbe med og dermed støtte op omkring kampen mod brystkræft. Kun-for-mænd-distancen er dog 10 km. Løb med i København d. 11/9, og i Aarhus d. 25/9. Læs mere om løbet her

Disneyland Paris

Det er uden tvivl en af de mest spektakulære locations, vi har hørt om længe, men ikke desto mindre har du nu mulighed for at løbe både 5 km eller halvmaraton midt i Disneyland Paris’ forlystelsepark og omkringliggende byer. Så er du fan af Disneys magiske univers, er det her uden tvivl et løbeevent for dig. Minnie Mouse og Anders And står klar til at give dig high fives på ruten, der bl.a. fører dig forbi Tornerose-slottet og Tower of Terror. 5 km-løbet foregår d. 24/9 og halvmaraton løber af stablen d. 25/9. Læs mere om løbet her

Adidas Runners Race

Der er fokus på, at løb skal være sjovt og socialt, når Adidas inviterer til 6 eller 12 km løb rundt om søerne i København. Der vil være overraskelser og god stemning på ruten som begynder ved Søpavillonen og går rundt om både Peblinge og Sortedams søen. Løbet foregår d. 10/9. Læs mere om løbet her

Urban trail

Urban Trail er et 10 km løb, hvor det ikke gælder om at komme hurtigst i mål. Løbet er derimod en aktiv måde at opleve arkitektur, byliv og kultur på, og du løber igennem bygninger og museer, gemte baggårde, rekreative områder, trapper, passager, byens haver og parker. Ruten i København har fokus på Københavns Kulturkvarter, og deltagerne tages på en rejse gennem historiske byrum og storslået arkitektur og kan bl.a. opleve Christiansborg Ridebane, Glyptotekets smukke have, Københavns Rådhus og Christian IV's gamle Bryghus. Løbet foregår d. 25/9 og starter og slutter foran Den Sorte Diamant. Læs mere om løbet her