Nu kan du tilmelde dig ALT for damernes læserrejse til Club La Santa
Foto: Trine Buhk | Nu kan du tilmelde dig ALT for damernes læserrejse til Club La Santa. Du bliver trænet af (fra v.): Sabrina Dinic, Tor Andersen, Jan Svensson og Christina Bølling.
ALT for damerne

Club La Santa rejse

Tag med på ALT for damernes Læserrejse 2014

ALT for damernes Body & Mind wellnesscamp er både selvforkælelse oghård træning med fire supertrænere i en helt ny luksusafdeling.

Af Christina Bølling 11.dec.2013 Sundhed

STRESS HELT AF
Det er meningen, at du skal komme hjem fuld af energi og glæde, så der bliver rig lejlighed til også at dyrke yoga, slappe af i solen, lave mindfullness-øvelser og gå stille ture. Desuden har ALT for damerne booket spa'en til en Mind & Body-aften for kun ALT for damerne, hvor der bliver lejlighed til at prøve Balance Mes skønne spa-serie med olie og bodyscrub.

BODY & MIND-TRÆNING
Du har adgang til Club La Santas mere 30 træningsfaciliteter plus det særlige ALT for damerne Body & Mind-program med pilates, yoga, dans, afspænding, træning i vand og løb. Vil du gerne i form til Alt for damernes Kvindeløb i år, har du chancen for at komme godt i gang. Sundhedsredaktør Christina Bølling står for løbetræning på to niveauer: for begyndere (dig der aldrig har løbet før) og dig, der godt kunne tænke dig at løbe 5 km eller måske 10 km i 2014.

DETOX
Hvad skal jeg spise for at have kræfter til at træne og styrke min krop og samtidig tabe ca. ½-1 kg om ugen? Personlig træner Sabrina Dinic har hjulpet adskillige skuespillere og musikere med at komme i form til en rolle og optræden. Hun har ansvar for Well-Come Fitness og Spas eksklusive bootcampforløb. I Body & Mind-ugen holder hun foredrag og vejleder om, hvordan du skal spise dig mæt og slank – og rense ud allerede fra første dag på La Santa, hvis du har lyst.
HVEM ER TEAM ALT FOR DAMERNE:
Sabrina Dinic
er personlig træner personlig træner og bootcamps hos Well-come Fitness i Hellerup. Kendt som en af Danmarks mest seriøse trænere med stor erfaring i vedvarende livsstilsændringer.

Tor Andersen
er personlig træner og instruktør bl.a. i Energii, som er en populær og effektiv træningsform, hvor der er fokus på især core-træning og muskeltoning i reformermaskiner. Tor har mange års erfaring med undervisning og udvikling af træningsprogrammer på mange forskellige niveauer, bl.a. funktionel træning.

Jan Svensson
er instruktør og underviser i de fleste former for holdtræning – og fabelagtig humørspreder. Jan har mere end 15 års undervisningserfaring dans, thai bo og muskeltræning hos bl.a. SATS, Sportsclub, FitnessDk, Swingtime danseskolerne og Stepz Dansestudie.

Christina Bølling,
sundhedsredaktør på ALT for damerne, forfatter til flere løbebøger og yogainstruktør. Christina vil hver dag løbetræne på to niveauer – for begyndere (dig der aldrig har løbet før) og dig, der godt kunne tænke dig at løbe 5 km eller 10 km i ALT for damernes Kvindeløb 2014.

Hanne Bousager Larsen.
Leder, udviklingskonsulent og underviser gennem 25 år for bl.a. egne træningscentre, Nike, Charlottehaven, Skodsborg Vigør Center, Club La Santa og nu direktør i Well-come Fitness & Spa. Eventudvikler siden 1992 med bl.a. uger på Club La Santa som Mod nye ressourcer (for tidligere cancerpatienter), KUN for kvinder og senioruger. Indehaver af Inspire Convention og Inspire Day.

BO MED HAVUDSIGT

Club la Santas nye suiter står færdige – og som ALT for damerne-læser har du mulighed for at være den første til at bo med havudsigt i toværelses lejligheder med køkken og stue. Og mulighed for opredning – hvis I er to, der deler lejligheden, og I vil have mulighed for at have hver jeres rum. Samtidig får du en uges wellness planlagt af ALT for damerne i samarbejde med de dygtigste instruktører. Du kommer til at danse, dyrke yoga, træne intensivt – og du kan være med på ALT for damernes private løbekursus.

GOODIEBAG
Alle deltagere får en goodie-bag til en samlet værdi af ca. 1.500 kr. Få et rejsesæt med dejlige produkter fra Balance Me: Super Moisturising Handcream, 30 ml, Super Moisturising Wash, 55 ml og Shine On Tinted Lip Salve. Te, kosttilskud og et fint net fra Pukka, drikkedunk fra Casall, sports-bh fra Carite, Redondo-træningsbold og Thera-band træningseleastik, lækre Rawbites, A-notesbog fra Ferm Living til at notere ugens træningssejre i samt en onesize ALT for damerne yoga-tee og tre måneders abonnement på Alt for damerne. Du får udleveret din goodiebag i lufthavnen.


TAG MED TIL CLUB LA SANTA på ALT for damernes Body & Mind luksuscamp

HVORNÅR: Turen finder sted fra den 9.-16. maj 2014
HVOR: Den nye luksusafdeling på træningsresortet Club la Santa på Lanzarote.
PRIS: Ved 2 pers. i lejlighed 9.295 kr. ved 3.pers. i lejlighed 8.095 kr. Rejser du alene, kan Club La Santa sætte dig op med andre deltagere i lejligheden, ønsker du at bo alene er prisen 13.045 kr.

DET FÅR DU:
Indkvartering i Club La Santas nye luksusboliger med havudsigt. Mere end 30 forskellige træningsaktiviteter, bootcamptræning og -foredrag med Sabrina Dinic, pilates- og dansetræning med Tor Andersen og Jan Svensson og yogaundervisning samt løbetræning på små hold med sundhedsredaktør Christina Bølling. Fly t/r fra København eller Billund. Desuden får du en lækker goodiebag til en værdi af 1.500 kr. inkl. tre måneds abonnement på Alt for damerne.

SÅDAN TILMELDER DU DIG:
Tilmeld dig ved at ringe til Club La Santa på 76 500 400 eller send en mail på event@clublasanta.dk. Du kan også tilmelde dig via linket her.
Husk navn, telefonnummer, adresse, e-mail, antal deltagere og navne på alle deltagere.

Der er begrænset antal pladser, så skynd dig!

TILMELD DIG LÆSERREJSEN PÅ CLUB LA SANTA HER


Henter...