Kvindeløbet 2017
Der var højt humør og blå himmel til ALT for damernes Kvindeløb 2016.

Kvindeløbet 2017

Kom med til Danmarks hyggeligste Kvindeløb

Traditionen tro afholder vi i 2017 Danmarks største og hyggeligste kvindeløb. Se, hvad vi har af spændende ting på programmet til dig og bliv klogere på, hvornår vi gæster netop din by.

Af 08.dec.2016 Sundhed

Har du lyst til at deltage i en hyggelig dag i selskab med tusindvis af løbeglade kvinder så kan du tilmelde dig ALT for damernes Kvindeløb her. Vi håber at se eller gense dig og dine nærmeste, når vi gæster nogle af landets største byer.

Datoer og tidspunkt for årets løb

Onsdag den 7. juni Aalborg kl. 16

Søndag den 11. juni i KBH kl. 9:30

Mandag den 12. juni i KBH kl. 16

Tirsdag den 13. juni i KBH kl. 16

Torsdag den 15. juni i Odense kl. 16

Søndag den 18. juni i Aarhus kl. 11

Mandag den 19. juni i Fredericia kl. 16

Alt dette får du

Til løbet får du en lækker leopardplettet taske fyldt med gaver fra årets sponsorer og en fin løbe T-shirt - begge designet af det danske brand Custommade. Du får også et gavekort på 150 kr. til shopping på Boozt.com, hvis du køber for mere end 499 kr. På løbspladsen kan du glæde dig til de særligt gode tilbud.

Opvarmning og peptalk

Fitnesseksperten Anne Bech forbereder dig mentalt og fysisk til din løbetur, når hun igen i år står i spidsen for opvarmning springfyldt af energi, højt humør og musik. Du kan også møde hende i ALT for damernes telt efter løbet og få gode råd til en sund livsstil.

Skal du løbe i Odense, Aarhus eller København om søndagen, har du også mulighed for at høre sundhedsguruen Chris MacDonalds motiverende peptalk.

Lagkagehusets lækkerier 

Bestil din sandwich, salat eller picnicpakke fra Lagkagehuset samme dag, som du bestiller din billet. Så er du sikret en hyggelig stund på græsplænen sammen med din veninde, søster eller en helt tredje, du skal følges med til Kvindeløbet.

Saml dit eget hold med venner, kollegaer eller familien.

Alle kan stille hold til ALT for damernes Kvindeløb – og jo flere, jo bedre. I kan stille hold inden for samme distance, eller i den distance, I hver især ønsker. Man behøver kun at være to mennesker for at danne et team.

Tilmeld dit hold her

Giv et løbenummer i julegave

Giv din veninde en personlig julegave i form af et løbenummer, så har I allerede en aftale på plads i det nye år. Du sikrer dig, at I får noget kvalitetstid sammen og I kan se frem til en fælles løbetur og en hyggelig sommerdag i godt selskab. 

Red Barnets landsindsamling

På løbspladsen kan du tage en snak med den lokale Red Barnet forening og høre hvordan du kan gøre en forskel og være en del af den store landsindsamling.

Du kan f.eks.

Donere dit aflagte tøj: I løbet af april og maj måned bliver der opstillet containere til indsamling af tøj og legetøj, som Red Barnet kan sælge i deres butikker. Hold øje på siden her, når vi har mere nyt om placeringerne.

Købe den klassiske T-shirt: Når du køber Custommades T-shirt, støtter du samtidig med 100 kr. til Red Barnet. Se T-shirten her

Yogabluse

ALT for damernes yogabluse er selvfølgelig med igen – denne gang i en flot petroleumsfarvet model samt en klassisk lysegrå (meleret). Se mere her

Vi håber på at se jer til en skøn dag i smukke omgivelser.

dupa

Henter...