Sponseret indhold

Vind Eva Trio Wok og Uncle Ben’s® produkter til en samlet værdi af 1.000 kr.

Sponseret indhold Af 07.jun.2017 Vind

Det er ikke altid nemt at få dagligdagen med arbejde, småbørn og madlavning til at hænge sammen. Men det er der råd for. Uncle Ben’s® kvalitetsris og tilbehør sikrer dig spændende hverdagsmad på max. 20 minutter.

Med 60 år på bagen har Uncle Ben’s®  længe verden over været synonym med lækker kvalitetsris til en  travl hverdag. Efter danskerne længe har kunnet få Uncle Ben’s asiatiske saucer introducerer det historiske ris-mærke derfor nu endelig også sit ris på det danske marked og er endda klar med to forfriskende nye ris-blandinger med Quinoa, der tilføjer dine sædvanlige ris både mere smag og bid. De nye produkter er en kombination af enten fuldkornsris og quinoa eller almindelig ris, hvede, boghvede og quinoa.

På linket her kan du få inspiration til, hvordan du bruger de nye ris-produkter i din madlavning.

Pssst…. Uncle Ben’s kvalitetsris garanterer dig perfekt ris HVER gang – og med kogeposerne, skal du heller ikke bekymre dig om at måle vand og ris af eller frygte at riset brænder på eller klæber.

Er du nysgerrig for at prøve kræfter i køkkenet med Uncle Ben’s® forskellige produkter, kan du lige nu deltage i konkurrencen om at vinde; en Eva Trio® Duraline Wok, en MASSE Uncle Ben’s ris og saucer samt et sejt Uncle Ben’s forklæde til en samlet værdi 1.000 kroner.

Hvis det er dig, der skal blive godt og grundigt forkælet, skal du blot stemme på den af de tre nedenstående opskrifter, som du synes ser allerbedst ud, og du vil således automatisk være med i lodtrækningen om den gode præmie

Der bliver trukket 1 vinder, som får direkte besked.
Du kan afgive dit svar indtil d. 15. juni 2017. 

Her er opskrifterne - find din favorit og husk at stemme
Stem her på favorit-opskrift:
Deltager info

Konkurrencen er sponseret af alt.dk, som modtager dine konkurrenceinformationer, og som du samtidig accepterer at modtage markedsføring fra via brev, tlf. og e-post (e-mail, sms, mms og lign). Derudover accepterer du at modtage alt.dk e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra alt.dk og alt.dk partnere. Endelig accepterer du at modtage information og tilbud fra Egmont-koncernen via e-post og telefon. Læs mere om nyhedsbrevene, partnere, produktkategorierne og selskaberne i Egmont-koncernen, samt hvilke oplysninger vi deler her

Nyhedsbrevet fra alt.dk indeholder typisk redaktionelt indhold og derudover kan det indeholde konkurrencer og/eller markedsføring fra os og/eller vores partnere. Markedsføringen, vil typisk vedrøre magasiner og bøger, film, underholdning og fritid, forbrugerelektronik, livsstilsprodukter samt billetter til diverse arrangementer. Du kan læse mere om hvem vores partnere på www.mitblad.dk/partnere, hvor du finder en liste med de mest almindelige partnere. Vi forsøger at holde denne liste så ajour som muligt. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet via et link i nyhedsbrevet.

Information og tilbud fra Egmont koncernen handler især om magasiner og bøger, film, underholdning og fritid, forbrugerelektronik, livsstilsprodukter samt billetter til diverse arrangementer. Egmont koncernen må godt internt dele mine personoplysninger (f.eks. navn, adresse, e-mail, telefon, køn, alder og interesseområder mv.) Du kan til enhver tid frabede dig at modtage yderligere specialtilbud, kampagner og information fra de enkelte selskaber.

Egmont koncernen består pt. af bl.a. Egmont Publishing A/S, Fordel.dk, Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, Nordisk Film A/S, Nordisk Film Distribution A/S, Nordisk Film Biografer A/S, Kino.dk A/S, Billetlugen A/S, GoGift.com A/S. Der kan ske ændringer i de selskaber, der omfattes af koncernen. Læs mere på vores website (http://www.egmont.com/dk/Om-Egmont/Virksomheder-i-Egmont/) hvis du ønsker yderligere information om selskaberne i Egmont-koncernen.

Magasiner og bøger er især ugeblade, magasiner, faglitteratur, skønlitteratur, børnebøger, tegneserier, lydbøger, e-bøger og bogapplikationer. Film, underholdning og fritid er især film, musik, spil, tjenester på web og mobil, filmtjenester f.eks. Min Bio, computer software, biograf- og teaterforestillinger, koncerter, messer, sportsarrangementer, museer, forlystelsesparker, oplevelsesture, restaurantbesøg, produkter der forhandles Tildigframig.dk. Forbrugerelektronik er især spilkonsoller, musik- og filmafspillere, tv- og radioudstyr og computer hardware. Livsstilsprodukter er især skønhedsprodukter, møbler, køkkenudstyr, haveudstyr, tøj, sko, accessories, mad og vin. Billetter til diverse arrangementer er f.eks. billetter til koncerter, teater, opera, musicals og diverse sportsarrangementer.

Deltag her
dupa

Henter...