Sponsoreret af Ellos
Foto: Eurowoman/ Ellos | Stylet hyggestunder.
Sponseret indhold

Sponsoreret af Ellos

Vind gavekort på 1000 kr. til ellos.dk og gå efteråret i møde med masser af hygge til hjemmet.

Efteråret er over os, og det kalder på en masse hyggestunder med gode veninder, familie eller kæresten. Derfor udlodder ellos.dk 3 gavekort à 1000 kr. til at shoppe hygge for.

Sponseret indhold Af 11.okt.2017 Vind

Du kan deltage i konkurrencen nederst i artiklen.

En hyldest til hyggen

Vi danskere er nemlig helt i top blandt verdens lykkeligste folkeslag! Forklaringen kunne være vores helt særlige evne til at ’hygge’. Alt fra vores boligindretning og livsstil til måden, vi er sammen på. hos ellos.dk (link) finder du masser inspiration til, hvordan du sikrer efterårets og vinterens hygge i din bolig.

Vi guider dig til tidens hyggeligste indretningstendenser.

70s are back
Ryatæpper, kelimtæpper og macramé –de bohemede 70’er-referencer har igen meldt deres ankomst i boligindretningen. Og her er det særligt unika-gulvtæpper hentet hjem fra Marokko og andre fjerne lande samt vævede vægtæpper i alle tænkelige former, farver og mønstre, der dominerer tidens tendenser.

Tip: En nem måde at få efterårshyggen ind i indretningen er, hvis du forener plakater, fotografier og illustrationer med et vævet 70’er-inspireret vægtæppe. Pacshot: ryatæppe og kande

Ryatæppe Tangier DKK 1499 Kande Mary DKK 299

Green garden

Mens der i stuen skal være tæpper på gulve og vægge, opfordrer tidens hygge-trends til, at køkkenet er indrettet som en grøn oase, hvor planter, krydderurter og naturlige træelementer i form af skærebrætter står side om side.

Tip: Det er ikke kun planterne, der skal være grønne. Giv din boligindretning et strejf af hygge ved at tilføje et grønt møbel, en grøn vase eller et grønt maleri. 

Sengetæppe Greta  DKK 1749Lanterne Leticia DKK 279

Less is more
Tiden er inde til at slippe fantasien løs og gå på opdagelse blandt tidens store udvalg af fine tapeter med smukke mønstre og farver.

Tip: Vælger du et farverigt tapet med en stor detaljerigdom, er det en god idé at indrette efter ’less is more’-princippet, hvor du nøjes med få og enkle møbler og dermed lader tapetet udtrykke sig selv.

Sofa Vera 3-pers DKK 14.499 - Væglampe Dexter DKK 399

Beauty it up
Bevæger vi os ind i soveværelset, er der særligt én ting, du kan gøre for at skabe en varm og hyggelig atmosfære – og det er at tilføje home fragrances til bakkebordet eller vindueskarmen. Et smukt minimalistisk home-produkt i form af enten duftlys eller spray vil aktivere sanserne og give dit hjem et ’step’ op på stemningsparameteret.

Tip: Du kan med fordel indrette dine home fragrances sammen med dine beauty-produkter. Det vil give en fin og dekorativ effekt til indretningen. 

Duftlys 180 g DKK 289  -  Trøje Anna DKK 299   

For at deltage i konkurrencen om et gavekort på1000 kr. til ellos.dk skal du blot svare på nedenstående spørgsmål.

  • Vi trækker 3 heldige vindere d. 10. nov. Som hver får et gavekort på 1000 kr.
  • Vinderne får direkte besked.
  • Når du deltager i konkurrencen, giver du samtidig samtykke til at signe op til Ellos' nyhedsbrev på mail, hvor du vil modtage spændende nyheder og gode tilbud inden for mode, skønhed og bolig.
Hvorfor er danskerne i top blandt de lykkeligste folkefærd?
Deltager info

Konkurrencen er sponseret af Ellos, som modtager dine konkurrenceinformationer, og som du samtidig accepterer at modtage markedsføring fra via brev, tlf. og e-post (e-mail, sms, mms og lign). Derudover accepterer du at modtage alt.dk e-mail nyhedsbrev med artikler, markedsføring mm. fra alt.dk og alt.dk partnere. Endelig accepterer du at modtage information og tilbud fra Egmont-koncernen via e-post og telefon. Læs mere om nyhedsbrevene, partnere, produktkategorierne og selskaberne i Egmont-koncernen, samt hvilke oplysninger vi deler her

Nyhedsbrevet fra alt.dk indeholder typisk redaktionelt indhold og derudover kan det indeholde konkurrencer og/eller markedsføring fra os og/eller vores partnere. Markedsføringen, vil typisk vedrøre magasiner og bøger, film, underholdning og fritid, forbrugerelektronik, livsstilsprodukter samt billetter til diverse arrangementer. Du kan læse mere om hvem vores partnere på www.mitblad.dk/partnere, hvor du finder en liste med de mest almindelige partnere. Vi forsøger at holde denne liste så ajour som muligt. Du kan når som helst framelde dig nyhedsbrevet via et link i nyhedsbrevet.

Information og tilbud fra Egmont koncernen handler især om magasiner og bøger, film, underholdning og fritid, forbrugerelektronik, livsstilsprodukter samt billetter til diverse arrangementer. Egmont koncernen må godt internt dele mine personoplysninger (f.eks. navn, adresse, e-mail, telefon, køn, alder og interesseområder mv.) Du kan til enhver tid frabede dig at modtage yderligere specialtilbud, kampagner og information fra de enkelte selskaber.

Egmont koncernen består pt. af bl.a. Egmont Publishing A/S, Fordel.dk, Lindhardt og Ringhof Forlag A/S, Nordisk Film A/S, Nordisk Film Distribution A/S, Nordisk Film Biografer A/S, Kino.dk A/S, Billetlugen A/S, GoGift.com A/S. Der kan ske ændringer i de selskaber, der omfattes af koncernen. Læs mere på vores website (http://www.egmont.com/dk/Om-Egmont/Virksomheder-i-Egmont/) hvis du ønsker yderligere information om selskaberne i Egmont-koncernen.

Magasiner og bøger er især ugeblade, magasiner, faglitteratur, skønlitteratur, børnebøger, tegneserier, lydbøger, e-bøger og bogapplikationer. Film, underholdning og fritid er især film, musik, spil, tjenester på web og mobil, filmtjenester f.eks. Min Bio, computer software, biograf- og teaterforestillinger, koncerter, messer, sportsarrangementer, museer, forlystelsesparker, oplevelsesture, restaurantbesøg, produkter der forhandles Tildigframig.dk. Forbrugerelektronik er især spilkonsoller, musik- og filmafspillere, tv- og radioudstyr og computer hardware. Livsstilsprodukter er især skønhedsprodukter, møbler, køkkenudstyr, haveudstyr, tøj, sko, accessories, mad og vin. Billetter til diverse arrangementer er f.eks. billetter til koncerter, teater, opera, musicals og diverse sportsarrangementer.

Deltag her
dupa

Henter...